Θερμομέτρηση σε όλα τα σχολεία της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Θερμομέτρηση σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό που μπαίνει στα σχολεία της Γλυφάδας. Το μέτρο αυτό θα εφαρμόζεται κάθε μέρα από αύριο, Δευτέρα, σε όλα τα Λύκεια της πόλης και από την επόμενη Δευτέρα σε όλα τα Γυμνάσια επίσης.

Εργαζόμενοι του Δήμου Γλυφάδας θα βρίσκονται κάθε πρωί από τις 7 στις εισόδους των σχολείων για τη θερμομέτρηση, με ειδικό εξοπλισμό (ειδικές θερμικές κάμερες και θερμόμετρα υπερύθρων ανέπαφης μέτρησης).
“Διαβεβαιώνουμε τις οικογένειες των παιδιών και των καθηγητών ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν το άνοιγμα των σχολείων:


Κονδύλης στον ΟΤ – «Πυροκροτητής» η επένδυση στο Ελληνικό και η μαρίνα του Αλίμου
Απολυμάναμε, καθαρίσαμε, προγραμματίσαμε διπλές βάρδιες καθαρισμού κάθε μέρα (με εργαζόμενους στην καθαριότητα των δημοτικών σχολείων και των παιδικών σταθμών), προμηθευτήκαμε το απαραίτητο υγειονομικό υλικό – μάσκες, γάντια, αντισηπτικά – και εφοδιάσαμε με ειδικά υλικά καθαρισμού όλες τις σχολικές μονάδες”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: “Ευχαριστώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη και τον γιατρό και δημοτικό μας σύμβουλο Στρατή Παναγάκο για τον συντονισμό της προσπάθειας. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας, τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και όλοι μαζί θα βγούμε νικητές και από αυτή τη μάχη”.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Θερμομέτρηση σε όλα τα σχολεία της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 11/05/2020 at 4:28 μμ
    Permalink

    Πολλά μπράβο στον δήμαρχο.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X