Συναυλία στην παραλία χωρίς θεατές;
Με διαδικτυακή φιλανθρωπική συναυλία της Όλγας Βενέτη «Δίπλα στο Κύμα», ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, υποδεχέται το καλοκαίρι.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 20:30 σε παραλία της πόλης (δεν έχει ανακοινωθεί σε ποια), και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου. Ωστόσο αν κάποιοι κανουν το μπάνιο τους εκείνη την ώρα, σίγουρα θα μπορούν να την απολαύσουν από κοντά, εκτός τους απομακρύνουν από το σημείο (δεν πιστεύουμε να συμβεί κάτι τέτοιο). Eκτός αν έχει προγραμματιστεί να γίνει από οργανωμένη παραλία που την ώρα εκείνη θα έχει αδειάσει.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Δείτε την ανακοίνωση του δήμου:

Με ξεχωριστό τρόπο υποδέχεται φέτος ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνοντας μία μοναδική (διαδικτυακή) συναυλία δίπλα στη θάλασσα. Η μοναδική φωνή της Όλγας Βενέτη, συνοδευόμενη από τον εξαιρετικό Βενιαμίν Χατζηκουμπαρόγλου στο πιάνο και με τη φιλική συμμετοχή του σπουδαίου τρομπετίστα Διονύση Αγαλιανού, θα μας ταξιδέψουν με λατρεμένες μελωδίες ελληνικές και ξένες, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου, ακριβώς στις 8:30 μ.μ. και τα μεταδοθεί μέσω διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (www.vvv.gov.gr/webtv και στο www.facebook.com/dimosvvv) δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν από το σπίτι τους μια βραδιά με ποιοτική μουσική του Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.
Όσοι συνδεθούν ζωντανά αλλά και σε μεταγενέστερο χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν οικονομικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών εξυπηρέτησης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης οι οποίες αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Για την ενίσχυση του σκοπού, η κα Βενέτη και οι συνεργάτες της με δική τους πρωτοβουλία πρότειναν τη διεξαγωγή της συναυλίας αφιλόκερδως.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.