Συνάντηση του Βουλευτή Βασίλη Σπανάκη με την Υπουργό Παιδείας για τον Νότιο Τομέα




Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως είχε το Σάββατο 30 Μαΐου ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, ο κ. Σπανάκης συνεχάρη την κα Υπουργό για την ομαλή και ασφαλή επαναλειτουργία των σχολικών δομών με τα νέα δεδομένα της υγειονομικής κρίσης, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί της μία σειρά θεμάτων που αφορούν το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και τις εκπαιδευτικές ανάγκες των Νοτίων προαστίων.

Μετά τη συνάντηση ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα της Αθήνας δήλωσε:

«Συνεχάρηκα την κα Υπουργό για την δια ζώσης επαναλειτουργία των Σχολείων μας, που έγινε με βασικό γνώμονα την προστασία της υγείας παιδιών και εκπαιδευτικών και είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Μιλήσαμε για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, με το οποίο εισάγονται σημαντικές μεταρρυθμίσεις στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση, μεταξύ των οποίων είναι και η επέκταση του θεσμού των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων και είχα τη δυνατότητα να την ενημερώσω για τις ανάγκες των Σχολείων της εκλογικής μου περιφέρειας, του Νότιου Τομέα της Αθήνας».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.