Σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης νέων καρτών για τους δημότες Αλίμου
Η διαδικασία έκδοσης νέων καρτών για τους δημότες Αλίμου βρίσκεται σε εξέλιξη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cine Alimos. Το ωράριο εξυπηρέτησης είναι 9πμ-5μμ Δευτέρα-Παρασκευή. Υπενθυμίζουμε ότι όσοι δημότες έχουν την παλιά κάρτα (που έληξε στις 31/12/2019) θα μπορούν να την χρησιμοποιούν μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020. Θα βγει νέα ανακοίνωση για την αντικατάσταση των παλαιών πλαστικών με τις καινούργιες.

• ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ 2015-2019:

Η ισχύς των Καρτών 2015-2019 που σήμερα έχουν οι δημότες στην κατοχή τους, ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ μέχρι 30 Ιουνίου 2020 και θα μπαίνουμε με αυτήν στην Ακτή.
Οι νέες Κάρτες Δημότη (για τα έτη 2020-2023), που θα αντικαταστήσουν τις σημερινές (για τα έτη 2015-2019), έχουν ήδη εκδοθεί από τον Δήμο αυτομάτως και δεν χρειάζεται καινούρια αίτηση των δημοτών.
Οι νέες Κάρτες Δημότη θα διανέμονται από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Cine Alimos, σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, προκειμένου να προσέρχονται οι Δημότες και να ανταλλάσσουν την παλαιά τους Κάρτα με την καινούρια.
Σημειώνεται ότι η νέα Κάρτα θα είναι νέας ψηφιακής τεχνολογίας και εφεξής θα “επαναφορτίζεται” κάθε 4 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση.

• ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ και ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:Οι Δημότες Αλίμου που δεν έχουν βγάλει ποτέ μέχρι σήμερα Κάρτα Δημότη, μπορούν να προσέρχονται και να κάνουν αίτηση στο Cine Alimos (παραλία Αλίμου) τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 9 το πρωί μέχρι 5 το απόγευμα.
ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Παρασκευή 15 Μαΐου 2020.
Για την έκδοση νέας Κάρτας χρειάζεται:
α) Συμπλήρωση σχετικής αίτησης, που διανέμεται στο Cine Alimos. Το έντυπο της αίτησης υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.alimos.gr
β) Απλή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
γ) Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας/διαβατηρίου.
Τα παιδιά 0-5 ετών δεν χρειάζονται κάρτα για δωρεάν είσοδο, ενώ για τα παιδιά 5 ετών και άνω καταθέτει την αίτηση ο γονέας.
• ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

Ως μέτρο πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού επιλέξαμε φέτος οι αιτήσεις να κατατίθενται στον ανοικτό χώρο του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Cine Alimos στην παραλία Αλίμου.
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου (www.alimos.gr) ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 9850311 και 210 9850313.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να τηρείτε και στην παραλία τα βασικά μέτρα προστασίας του εαυτού σας από τον κορωνοϊό: κρατάμε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρα από τους άλλους ανθρώπους, πλένουμε και απολυμαίνουμε τα χέρια μας, δεν ακουμπάμε με τα χέρια μας το πρόσωπό μας, καλύπτουμε το στόμα μας όταν βήχουμε κ.λπ.
ΑΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.