“Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Ελληνικό δεν είναι όραμα του Κωνταντάτου”




(Η αλήθεια για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό σχολείο Ελληνικού – H ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης ” Ξανά η Πόλη Μπροστά” του Κώστα Στέφα και η επίμαχη ανάρτηση στο facebook του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου)

Το 2006, με Δήμαρχο Ελληνικού τον Ι. Εφραιμίδη, στον προγραμματισμό υπήρχε και το χτίσιμο αθλητικής και πολιτιστικής αίθουσας στον χώρο του Α’ Δημοτικού σχολείου στα Σούρμενα.

Οι τότε συνεργάτες του, με επικεφαλής την πρ. Αντιδήμαρχο κ.Ηλιοπούλου-Μποζίκα και τον σημερινό επικεφαλής της παράταξής μας, Κώστα Στέφα, υλοποίησαν το όραμά τους και παρέδωσαν έτοιμα στην επόμενη διοίκηση το 2007, όλα τα σχέδια κατασκευής με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, της τάξης του 1.500.000 ευρώ, αφού εν τώ μεταξύ είχαν μεσολαβήσει δημοτικές εκλογές. Η επόμενη διοίκηση για δικούς της λόγους δεν το πραγματοποίησε το έργο ποτέ.

Τα σχέδια αυτά παρέμειναν παγωμένα στα αρχεία της Τεχνικής Υπηρεσίας. Είναι ακριβώς τα σχέδια αυτά, που μετά από την απαραίτητη επικαιροποίηση, υλοποιεί η σημερινή διοίκηση.



✅ Εδώ, μπορούμε και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια για την πρόοδο των έργων αυτών, για ένα πράγματι χρήσιμο κτίριο για την Κοινότητα του Ελληνικού.

👎 Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε αναπάντητη την σημερινή αλαζονική ανακοίνωση του Δημάρχου που αναφέρει ότι το έργο αυτό το οραματίστηκε η διοίκηση του.
Είναι ψευδές και άδικο για όσους το 2006 οραματίστηκαν, δούλεψαν και παρέδωσαν τα σχέδια αυτά.

Και κάτι ακόμα:
Το έργο αυτό το φέραμε ξανά στο προσκήνιο, το 2014, με την παράταξή μας εντάσσοντάς το στο προεκλογικό πρόγραμμά μας. Το ίδιο κάναμε και το 2019, κάνοντας τις απαραίτητες επικαιροποιήσεις.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ

Συγκίνηση!

Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από αυτό της δημιουργίας και το ένιωσα έντονα στη παραλαβή της ολοκλήρωσης της Α φάσης της κατασκευής της Αίθουσας Πολλαπλών χρήσεων του Ελληνικού. Έπεσε το τσιμέντο στη θεατρική σκηνή, ολοκληρώθηκε η αίθουσα γυμναστικής και μένει η οροφή!
Ένα τεράστιο έργο της διοίκησης μας που το οραματίστηκε για τις επόμενες γενιές του Ελληνικού στο τομέα Άθλησης και Πολιτισμού και χρηματοδοτείται από τη περιφέρεια.
Εγκαίνια του χρόνου στο Ποντιακό Πανηγύρι

Συγκίνηση!Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από αυτό της δημιουργίας και το ένιωσα έντονα στη παραλαβή της ολοκλήρωσης…

Gepostet von Γιάννης Κωνσταντάτος am Mittwoch, 6. Mai 2020

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.