Γνωρίστε το άθλημα της Ιστιοπλοίας στον Ναυτικό Όμιλο Αλίμου (Ν.Ο.Α)




“Athens Windsurf” & “Sailing Training”. Σε τι θα βοηθήσει το παιδί το άθλημα της ιστιοπλοίας? Θα αποκτήσει, Μυϊκή ανάπτυξη, Γυμναστική σε όλο το σώμα, Εμπιστοσύνη στον εαυτό του, Πειθαρχεία, Ορθή σκέψη, Τόλμη, Αποφασιστικότητα, Αυτονομία, Συνεργασία, Ήθος.

To #SailingTraining είναι το κοντινότερο σημείο στην Αθήνα για να μάθεις Ιστιοπλοΐα. Αν ήδη γνωρίζεις ιστιοπλοΐα και θες απλά να κάνεις βόλτα ή προπόνηση, το “Sailing Training” προσφέρει την απόλυτη εμπειρία της ιστιοπλοΐας, στον Ναυτικός Όμιλος Αλίμου, Λεωφ. Ποσειδώνος 83Β.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αλίμου (ΝΟΑ) ιδρύθηκε το 1981, αναγνωρισμένο σωματείο και μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) Από τότε μέχρι σήμερα, φροντίζει για την εκμάθηση της ιστιοπλοΐας σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες! Εύκολη πρόσβαση με λεωφορεία και τραμ. Στάση «Λουτρά Αλίμου».

Οι σχολές και τα αγωνίστηκα τμήματα του Ομίλου λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο όμιλος διαθέτει Aποδυτήρια, Free Parking, Café, Resto, W.C. Τμήματα Παιδικά & Ενηλίκων. info line: 6980.99.28.93 Διεύθυνση → Άλιμος 17455, Λεωφ. Ποσειδώνος, 83 B. Στάση Τράμ & Λεωφορείων → “Λουτρά Αλίμου”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.