Θρήνος για τον 14χρονο Βαγγέλη – Γεμάτη παγίδες η διώρυγα της Κορίνθου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το Newsauto.gr αποκαλύπτει τα χωμάτινα μονοπάτια μέσα στο δάσος που καταλήγουν απότομα στο κενό μέσα στην Διώρυγα σε ύψος άνω των 60 μέτρων

Σε παγίδα θανάτου εξελίχθηκε το παιχνίδι για έναν 14χρονο που ανασύρθηκε νεκρό από φορτηγίδα της Διώρυγας της Κορίνθου το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Η σωρός του μικρού αγοριού μεταφέρθηκε στην ξηρά, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μέχρι σήμερα παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτιας της πτώσης του στη θαλάσσια περιοχή της Διώρυγας στην Κόρινθο.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας που διενεργεί την προανάκριση παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsauto.gr η συγκεκριμένη περιοχή προσελκύει εδώ και δεκαετίες τα μικρά παιδιά τα οποία «εξερευνούν» την δασική περιοχή που βρίσκεται δίπλα στα σπίτια τους αλλά και στη διώρυγα της Κορίνθου. Όπως μπορείτε να διακρίνεται και στο video που δημοσιεύει αποκλειστικά το Newsauto.gr στο σημείο όπου ο 14χρονος φαίνεται ότι γλίστρησε και έπεσε στο κενό έχουν αφήσει λίγα λουλούδια…



Ωστόσο το εντυπωσιακό είναι πως οι ντόπιοι γνωρίζουν πως η περιοχή είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη κυρίως για τα μικρά παιδιά που δεν έχουν την αίσθηση του φόβου και από τύχη μέχρι σήμερα δεν είχαν θρηνήσει κανένα θύμα. Στο video που δημοσιεύει αποκλειστικά το Newsauto.gr είναι ξεκάθαρο πως ο χωματόδρομος τελειώνει απότομα και το ύψος από το συγκεκριμένο σημείο από την επιφάνεια της θάλασσας προσδιορίζεται σε περίπου 60 μέτρα!

Επίσης είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει ληφθεί κανένα απολύτως μέτρο ασφαλείας ώστε να προστατευθούν τόσο τα παιδιά που παίζουν στην άκρως επικίνδυνη περιοχή όσο και οι απλοί περιπατητές του μικρού δάσους που εξαπλώνεται κατά μήκος του Ισθμού. Η συγκεκριμένη περιοχή ονομάζεται «Γαλότα» και στον οικισιμό ζουν πάρα πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά τα οποία όπως διαπιστώσαμε είναι συγκλονισμένα από το χαμό του φίλου τους.

Οι μεγαλύτεροι κάτοικοι της περιοχής έχουν τα τελευταία χρόνια προειδοποιήσει για την επικινδυνότητα της περιοχής αλλά κανείς δεν έλαβε ποτέ κανένα μέτρο ασφαλείας.

Μάλιστα όπως επισήμαναν στo Newsauto.gr: «Παλαιότερα το μονοπάτι βρίσκονταν ακριβώς δίπλα στο γκρεμό του Ισθμού. Και εμείς παίζαμε μέσα σε αυτή την παγίδα θανάτου αλλά μεγαλώνοντας και πλέον όντας γονείς μικρών παιδιών αποστείλαμε εδώ και λίγα χρόνια επιστολές ώστε να ληφθούν μέτρα ασφαλείας και η μόνη απάντηση που λαμβάναμε ήταν ότι θα εξετάσουν το αίτημά μας. Τώρα που χάθηκε ένα μικρό παιδί τα πράγματα είναι διαφορετικά και πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα…»

Είναι μία τραγωδία για τον σύλλογο και όλη την Κορινθία. Είμαι συντετριμμένος, δήλωσε φανερά συγκλονισμένος ο Αντώνης Ηλίας, Προπονητής του 14χρονου που έπεσε στο κανάλι του Ισθμού.

Αντώνης Ηλίας – Προπονητής 14χρονου: Είναι μία τραγωδία για τον σύλλογο και όλη την Κορινθία (video)

Δείτε περισσότερα στο: korinthostv.gr

Θρήνος στην ομάδα “Ποσειδών Κυρά Βρύσης” και μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Κορινθίας για τον χαμό του 14χρονου στη Διώρυγα της Κορίνθου

Ένα δικό μας παιδί, ποδοσφαιριστής της Ομάδας ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ και της Μικτής Ομάδας Κ14 της Ένωσης μας, ο 14χρονος Βαγγέλης Τσάκωνας, έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλο το τοπικό ποδόσφαιρο. Σύσσωμο το Δ.Σ της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και το προσωπικό εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ PARAKATO.GR ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Θρήνος για τον 14χρονο Βαγγέλη – Γεμάτη παγίδες η διώρυγα της Κορίνθου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 21/04/2020 at 5:25 μμ
    Permalink

    Ενα τραγικό γεγονός για το οποίο τώρα γίνεται προσπάθεια κάπου να χρεωθούν ευθύνες. Τόσα χρόνια, τόσα παιδιά που ήξεραν την επικινδυνότητα και έπαιζαν πως δεν έγινε ατύχημα ? Σε όλη τη χώρα υπάρχουν επικίνδυνα σημεία. Είναι δυνατόν να περιφραχθεί κάθε γκρεμός, ρέμα, χαράδρα, φαράγγι κλπ ?

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.