Οι γεροπαραξενιές ενός Γλυφαδιώτη δημοσιογράφου




(Του Βαγγέλη Σιαφάκα*)

Γύρισα αμέριμνος από την πρωινή μου έξοδο( θάλασσα, τάισμα γατιών) όταν είδα την ειδοποίηση των ΕΛΤΑ για συστημένο.

Ξαναμπήκα στο αυτοκίνητο δεν ήξερα τι κωδικό να βάλω, επέλεξα τη μετακίνηση 2. Σκεφτόμουν τι μπορεί να είναι και το μυαλό μου πήγαινε σε κάτι που θα είχα «διαπράξει» στα Γιάννενα. Με ανησυχούσε και η ημερομηνία αποστολής 20-3 -2020 αλλά ένιωθα και μια χαρά αφού θα ήταν η πρώτη μου σχέση με υπηρεσία του ελληνικού δημοσίου εδώ και μήνες.(…άρα υπάρχω) .
Στήθηκα μέσα στο λιοπύρι σε μια ουρά 7-8 ατόμων που υποτίθεται είχαμε απόσταση δύο μέτρων. Εκεί αρχίσαν οι γεροπαραξενιές μου. Με ενοχλούσε μια κυρία με ένα κανίς που ήρθε μετά από μένα και περίμενε στη είσοδο με το κεφάλι μέσα για να βλέπει ποιος ξέρει τι. Μια άλλη κυρία που έκανε σλάλομ στην ουρά φορώντας γάντια …για πλύσιμο πιάτων και μια άθλια χιλιοφορεμένη μάσκα.
Τέλος πάντων μπήκα και ρώτησα στον υπάλληλο που έψαχνε το συστημένο: «κάτι από τα Γιάννενα» Το κοίταξε και μου είπε «όχι, από τον δήμο Αργυρούπολης Ελληνικού» Το άνοιξα ψηλοπατώντας το κανίς Μια κλήση της τροχαίας από 7-4 2013. Κοιτάω πιο προσεκτικά 150 ευρω!!!
Και ερωτώ: «ρε… κουφάλες Σαμαροβενιζέλοι τι μπορεί να έκανα και έφαγα τέτοια κλήση; Τώρα επί Μητσοτάκη τέτοιο πρόστιμο τρώς αν γράψεις στην Νέα Φιλαδέλφεια πως πάς σουπερ μάρκετ και σε πιάσουν στον Φλοίσβο να κάνεις καμάκι.
Αμάν πχιά.
*και η …γνωστή άσχετη φωτογραφία

(Ο Βαγγέλης Σιαφάκας είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, πρώην διευθυντικό στέλεχος σε σημαντικά ΜΜΕ και μένει στη Γλυφάδα)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.