Γ. Πατούλης: «Πάγια προτεραιότητά μας η ασφάλεια του οδικού δικτύου και των πολιτών»
Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη συνεργεία της Περιφέρειας έσπευσαν άμεσα για την απομάκρυνση διαφημιστικής πινακίδας που είχε αποξηλωθεί από τους ισχυρούς ανέμους, με κίνδυνο για το οδικό δίκτυο

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Περιφέρεια Αττικής κατόπιν σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και παρενέβη για την απομάκρυνση διαφημιστικής πινακίδας που είχε αποξηλωθεί από τους ισχυρούς ανέμους και ήταν έτοιμη να πέσει.
Η πινακίδα ήταν τοποθετημένη στην ταράτσα Ιδιωτικού κτιρίου επί της οδού Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Αθήνα και εξαιτίας των ισχυρών ανέμων αποξηλώθηκε και ήταν έτοιμη να πέσει, με σοβαρό κίνδυνο για το οδικό δίκτυο.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη ο μηχανισμός της Περιφέρειας που βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή, παρενέβη άμεσα και τεχνικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο.
Σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής έγινε διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα από τη Λ. Αλίμου έως την Εθνάρχου Μακαρίου, το διάστημα από τις εφτά το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.
Παράλληλα ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για να αποκλειστεί η περιοχή και να απομακρυνθεί η επικίνδυνη πινακίδα με ασφάλεια.
Στο σημείο έσπευσε και ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής Κ. Λογοθέτης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής για την άμεση κινητοποίησή τους. Πάγια προτεραιότητά μας είναι η προστασία του οδικού δικτύου και των πολιτών. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε συνεχή επιφυλακή και να παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται για την ασφάλεια των κατοίκων της Αττικής».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.