Προβλήματα στο κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ στον Άγιο Δημήτριο




Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες / Ευάγγελος Καρπαθάκης

Προβλήματα παρουσιάζονται στο κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ στον Άγιο Δημήτριο όπου από τις μαρτυρίες των εργαζομένων λειτουργούν με προσωπικό που καλύπτει μόλις το 50% του ενεργού δυναμικού που χρειάζεται για να λειτουργήσει η διανομή της αλληλογραφίας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, χωρίς ακόμα να έχει πραγματοποιηθεί κάποια ενημέρωση από την διοίκηση των ΕΛΤΑ, οι πολίτες πρέπει να προσέρχονται στο κέντρο διανομής του Αγίου Δημητρίου για να παραλάβουν την αλληλογραφία τους όπως κάρτες τραπεζών,κωδικοί pin,δέματα εξωτερικού και απλή αλληλογραφία αφού οι υπάλληλοι αδυνατούν να ανταποκριθούν.

Την κατάσταση έχουν οξύνει και οι απεργίες τις οποίες πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι καθιστώντας την ταλαιπωρία ακόμα μεγαλύτερη αλλά με τα δίκαια αιτήματα τους για την πρόσληψη προσωπικού.



Στη φωτογραφία σήμερα 16 Μαρτίου 2020 μπορείτε να δείτε ότι η αναμονή είναι έξω από το κέντρο διανομής. Οι ώρες που πρέπει να προσέρχονται κατά τον δυνατόν οι κάτοικοι του Δήμου Αγίου Δημητρίου πρέπει να είναι 9:30 με 11:30 και αυτό αν θέλουν να εξυπηρετηθούν και να παραλάβουν λογαριασμούς και την αλληλογραφία τους. Στη σειρά περίμεναν κάτοικοι οι οποίοι έχουν να παραλάβουν γράμμα από τις 3 Φεβρουαρίου 2020.

Μέχρι στιγμής οι κάποιοι από τους κατοίκους που ταλαιπωρούνται για πολύ καιρό δεν έχουν καταγγείλει κάτι για να γίνει γνωστό έτσι κάποιος αρμόδιος φορέας δεν έχει αποφασίσει κάποια λύση στο μείζων θέμα το οποίο έχει προκύψει.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.