Γυναικεία Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Β. – Protergia: Mια χορηγία με πολλή ενέργεια




Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας &Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, αναλαμβάνει Χρυσός Χορηγός της Γυναικείας Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.) για τις αγωνιστικές περιόδους 2019-2020 & 2020-2021.

Η Γυναικεία Ομάδα Υδατοσφαίρισης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γυναικείο polo σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια, με το 2019 να κλείνει με την ομάδα του Ν.Ο.Β. να κατακτά το Κύπελλο της Ελλάδος.

Με πολύ σπουδαίες επιτυχίες στο ενεργητικό της, η ομάδατου γυναικείουpoloτου Ν.Ο.Β. έχει κερδίσει 11 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 1 Κύπελλο Ευρώπης, 2 SuperCup Ευρώπης κι έχει συμμετάσχει στον τελικό της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης της EuroLeague 10 φορές.



Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας του Ν.Ο.Β. με την Protergiaέγινε με τον 16οΧειμερινό Διάπλου που διοργάνωσε ο Όμιλος στις 24/11/2019, όπου η Protergia μετέδωσε ενέργεια σε σχεδόν 500 χειμερινούς κολυμβητές.

Η Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη, εξέφρασε τη χαρά και την τιμή να σταθεί η Protergia αρωγός της Γυναικείας Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β.: «Η Protergia, ήδη πρωταθλήτρια της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, επέλεξε τις κορυφαίες αθλήτριες του Ν.Ο.Β. για να κατακτήσουν μαζί τις κορυφές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στην Protergia ανοίγουμε ένα δρόμο, γεμάτο δυνατότητες, όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όταν ενώνει τις δυνάμεις της με το Ν.Ο.Β.!»

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Ο.Β. Στέλλα Λαζάρου δήλωσε σχετικά με την συμφωνία: «Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης δέχεται με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την αρωγή της Protergia στη Γυναικεία Ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας. Τέτοιου είδους σπουδαίες πρωτοβουλίες του ιδιωτικού τομέα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάδειξη του αθλητισμού τόσο σε εθνικό, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι ένα αυτοδιοικούμενο, μη κερδοσκοπικό ναυταθλητικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1937, με πλούσια ιστορία και μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό. Έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις στα αθλήματα της Κλασσικής Κολύμβησης, της Υδατοσφαίρισης, της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, της Ιστιοπλοΐας, της Ιστιοσανίδας της Τεχνικής Κολύμβησης και του Θαλάσσιου Σκι.

Στόχος του Ν.Ο.Β. – σύμφωνα με το καταστατικό του – είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού στο υγρό στοιχείο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nov.gr | Facebook|Instagram

Protergia

Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου τα MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ρεύματος στην Ελλάδα και ο μεγαλύτερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Διαχειρίζεται τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες και τις μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της MYTILINEOS, ενώ δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου σε πάνω από 200.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά σε όλη την χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις διευθύνσεις:www.protergia.gr | Facebook | Instagram

MYTILINEOS

H Εταιρεία MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας, Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου και Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 1,5 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 3.380 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις διευθύνσεις: www.mytilineos.gr | Facebook | Twitter | YouTube | LinkedIn

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.