Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης




Λόγω των εκτάκτων μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού και της σχετικής άσκησης του δικαιώματος «άδειας ειδικού σκοπού», από σημαντικό τμήμα των υπαλλήλων του Δήμου Ηλιούπολης, έχουν μειωθεί τα καθημερινά δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων στην πόλη μας.
Επιπλέον, το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) ΑΣΑ Ασπροπύργου, όπου καθημερινά παραδίδονται τα υλικά των 3 δρομολογίων Ανακύκλωσης της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας, θα παραμείνει κλειστό από την ερχόμενη εβδομάδα 16 έως και 20 Μαρτίου 2020, για προγραμματισμένες εργασίες επισκευών και συντήρησης.
Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε τους κατοίκους της Ηλιούπολης να δείξουν κατανόηση στην κρίσιμη αυτή περίοδο, να περιορίσουν την απόθεση απορριμμάτων στους πράσινους κάδους, να μην εναποθέσουν καθόλου μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας υλικά ανακύκλωσης στους μπλε κάδους, καθώς και ογκώδη αντικείμενα, κλαδέματα ή μπάζα.
Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης, ότι στα πλαίσια της ενίσχυσης των μέτρων καθαριότητας και υγιεινής:
• Έγινε ήδη απολύμανση των λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας και μεταφοράς προσωπικού και θα επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα.
• Πραγματοποιείται απολύμανση των χημικών τουαλετών της πόλης.
• Προχωρούμε με επείγουσες διαδικασίες στην πρόσληψη εκτάκτων υπαλλήλων καθαριότητας με δίμηνη σύμβαση και γενικά εργαζόμαστε για την κατά το δυνατόν σύντομη εξομάλυνση της κατάστασης.
Με την συνεχή ενημέρωση για τους κανόνες, που πρέπει όλη η οικογένεια να ακολουθεί και με την συνεργασία όλων μας, θα προστατευθεί η δημόσια υγεία, η εικόνα και το περιβάλλον στην πόλη μας.
13/3/2020
Ιωάννης Αντζινάς
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας,
Ανακύκλωσης & Περιβάλλοντος
Δήμου Ηλιούπολης



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.