Δίπλα στους ανθρώπους βρίσκεται ο Δήμος Γλυφάδας
Δίπλα στους ανθρώπους που αυτή τη δύσκολη περίοδο έχουν ανάγκη βοήθειας βρίσκεται ο Δήμος Γλυφάδας και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Αξιοποιώντας τη δομή “Βοήθεια στο σπίτι” ο Δήμαρχος δημιούργησε το πρόγραμμα “Δίπλα σου”, με την πολύτιμη συνεργασία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένας Δεναξά, η οποία έχει και την ευθύνη του προγράμματος.Με ένα τηλεφώνημα στο 15464 όλο το 24ωρο και για όσο διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα, οι ευάλωτοι συμπολίτες μας θα έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο από τον Δήμο Γλυφάδας, που θα τους φέρνει στην πόρτα τους τρόφιμα, φάρμακα και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο. «Δημιουργήσαμε το πρόγραμμα “Δίπλα σου” στο Δήμο Γλυφάδας ειδικά για τους ευάλωτους συμπολίτες μας για όλη την περίοδο των περιοριστικών μέτρων. Θα βρεθούμε δίπλα σε κάθε ευάλωτο συμπολίτη μας που χρειάζεται βοήθεια.

Θα βρεθούμε “Δίπλα σου” γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να βγούμε και από αυτή την κρίση. Δίπλα σου γιατί όλοι μας με αλληλεγγύη και αίσθηση καθήκοντος πρέπει να βοηθήσουμε όλους όσους είναι πιο ευάλωτοι απέναντι στον κορονοϊό», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Αξιοποιούμε για το πρόγραμμα “Δίπλα σου” την δομή μας “Βοήθεια στο Σπίτι” και έμψυχο δυναμικό του δήμου μας από υπηρεσίες που δεν λειτουργούν αυτή την περίοδο. Αναφέρομαι στους ανθρώπους μας στους παιδικούς σταθμούς, στη δημοτική συγκοινωνία, στους γυμναστές μας, στους υπαλλήλους μας στα ΚΑΠΗ και στον καθαρισμό των σχολείων. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς. Τηλεφωνήστε μας στο 15 464 για να βοηθήσουμε κάθε ευάλωτο συμπολίτη μας.

Για να πάμε στο σούπερ μάρκετ, για να του φέρουμε τα φάρμακα, για να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μην βρεθεί κανείς μόνος και να μην δυσκολευτεί αυτές τις πολύ κρίσιμες μέρες. Μένουμε στο σπίτι και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Θα είμαστε συνεχώς Δίπλα σου».

“Δεσμευτήκαμε να είμαστε “δίπλα σου” και αυτό είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τις κρίσιμες αυτές ώρες. Δίπλα σου όλο το 24ωρο, με ένα τηλεφώνημα στο 15464″, τονίζει η Λένα Δεναξά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.