Aπολύμανση στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου




Οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Κοιμητήριο προχώρησαν σε σχολαστικό καθαρισμό και απολύμανση 💦σε όλους τους χώρους, χθες Τρίτη 17 Μαρτίου, στο πλαίσιο των γενικότερων προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται αυτή την εποχή.

‼️Επίσης, σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ για την υλοποίησης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού επισημαίνονται τα εξής:

🔺 Όσον αφορά στις κηδείες, τις σχετικές με αυτές θρησκευτικές λειτουργίες και λοιπές ιεροπραξίες και τις ταφικές εκδηλώσεις, όπου σύμφωνα με τα οικεία θρησκευτικά ήθη είθισται η προσέλευση συγγενών, φιλικών προσώπων και κοινού, επιτρέπεται η συμμετοχή ΜΟΝΟ του θρησκευτικού λειτουργού, του απολύτως στενού συγγενικού περιβάλλοντος του αποβιώσαντος και των προσώπων που επιμελούνται της ταφής, τηρουμένων των αναγκαίων μέτρων προστασίας.

🔺 Η προσέλευση εντός του ναού του Κοιμητηρίου, καθορίζεται τηρουμένης της αναλογίας του ενός ατόμου ανά 10 τ.μ. επιφανείας και με ελάχιστη απόσταση τα δύο (2) μέτρα μεταξύ τους. Σε κάθε περίπτωση ο ανώτερος αριθμός εντός του ναού δεν μπορεί να υπερβαίνει τα έξι (6) άτομα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.