Σχεδιασμός επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου, στον Άγιο Δημήτριο




Στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Αγίου Δημητρίου με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε. για το σχεδιασμό επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη, ο Δήμος έχει αναλάβει τη συγκέντρωση αιτημάτων κατοίκων που επιθυμούν να επεκταθεί το δίκτυο στην περιοχή τους ώστε να συνδεθούν με αυτό.

Τα αιτήματα θα προωθηθούν στην εταιρεία, ώστε να προβεί στην εκτέλεση του αναγκαίου τεχνικού έργου, εφ’ όσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων που να δικαιολογεί την επέκταση του δικτύου.

Σημειώνεται ότι στο σχεδιασμό της εταιρείας για τη διετία 2020-21, περιλαμβάνονται τα τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου που αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί. Οι ιδιοκτήτες κτιρίων στις περιοχές αυτές, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που ακολουθεί.

Λόγω των προβλεπόμενων έργων διαπλάτυνσης της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου, από, την οδό Αφεντούλη έως την οδό Θεομήτορος, και ανάπλασης της περιοχής πέριξ του σταθμού μετρό Άγιος Δημήτριος, η ΕΔΑΑ έχει θέσει σε προτεραιότητα την επέκταση του δικτύου στις περιοχές αυτές.

Ιδιαίτερη επισήμανση γίνεται προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων, κατά μήκος της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου, από ότι λόγω της ανάγκης το έργο επέκτασης του δικτύου να συντονιστεί με το έργο διαπλάτυνσης του δρόμου, μετά την αποπεράτωση των έργων θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, χρονοβόρα και πολύ υψηλού κόστους η σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου. Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να το δηλώσουν σε αυτή τη φάση συγκέντρωσης των αιτημάτων, ώστε να συμπεριληφθούν στον επικείμενο σχεδιασμό.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.