Άγιος Δημήτριος: Το Κοινωνικό Φροντιστήριο τίμησε εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες




Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Δήμου Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 επίσημη εκδήλωση προς τιμήν της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν οι εθελοντές καθηγητές και μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου του Φροντιστηρίου, Αναστασία Βρεττού και Θανάσης Σταυριανόπουλος

Στην εκδήλωση αποδόθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους εθελοντές καθηγητές για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019 και στους μαθητές που επέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019. Επίσης, έγινε και η κοπή της Βασιλόπιτας για το 2020 χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ.κ. Χρυσοστόμου με τη συμμετοχή του Αιδεσιμολογιωτάτου πατρός Παναγιώτη Φαλιέρου.

• Κατά τη σχολική χρονιά 2018 – 2019 ήταν εγγεγραμμένοι 115 μαθήτριες και μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου , ενώ συμμετείχαν 41 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων. Στις πανελλαδικές εξετάσεις συμμετείχαν 23 μαθητές μας και επέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας οι 18

• Κατά τη σχολική χρονιά 2018 – 2019 ήταν εγγεγραμμένοι 115 μαθητές και μαθήτριες των τριών τάξεων του Λυκείου , ενώ συμμετείχαν 41 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων. Στις πανελλαδικές εξετάσεις συμμετείχαν 23 μαθητές και επέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας οι 18.

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του 4ου Κ.Α.Π.Η. Αγίου Δημητρίου, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Εμμανουέλλας Φλαμουρίδου, με τα τραγούδια «Μικρή Πατρίδα», «Γιαρέμ Γιαρέμ», «Γεια σου χαρά σου Βενετιά» και «Αλεξάνδρεια».

Κατά τον χαιρετισμό της η Δήμαρχος, Μαρία Ανδρούτσου, εξήρε το έργο της δομής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τη σπουδαιότητά του για την τοπική κοινωνία. Επαίνεσε το σημαντικό έργο που επιτελούν οι εθελοντές καθηγητές και συνεχάρη τους επιτυχόντες μαθητές για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και επικεφαλής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πάνος Μπαντούνας, κατά τον απολογισμό της σχολικής χρονιάς 2018 – 2019 τόνισε απευθυνόμενος στους συνεργάτες εθελοντές καθηγητές:«… σταθήκατε επαξίως και ανιδιοτελώς και αυτή τη χρονιά, που μας πέρασε, δίπλα στα 115 παιδιά μας, αφιερώνοντας τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας και κυρίως τις γνώσεις σας, χωρίς ποτέ να περιμένετε αντάλλαγμα. Αναδείξατε άλλη μια φορά τις έννοιες του ανθρωπισμού, του σεβασμού και της αγάπης στον συνάνθρωπο, καθώς και της αλληλεγγύης. Για όλα αυτά σας ευχαριστούμε, σας ευχαριστώ από καρδιάς και ελπίζω να φάνηκα αντάξιος και αυτή τη χρονιά ως επικεφαλής αυτής της κοινής μας προσπάθειας…»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ.κ. Χρυσόστομος, εκπρόσωπος της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’, οι Βουλευτές του Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Χ. Παπαδημητρίου και Ι. Καλλιάνος, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Τουρισμού Γ. Μπεκατώρος, οι εκπρόσωποι των Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Παππά και Γ. Μπαλάφα (Β3’ Νότιος Τομέας), Π. Μελαχροινός και Σ. Νικολάου, ο Γενικός Γραμματέας Ανωτάτης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Απ. Δημητρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Δ. Νάνου, η πρώην Υπουργός, Βουλευτής και Αντιδήμαρχος Αθηναίων Ομότιμη Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών Κέλλυ Μπουρδάρα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τ. Γαϊτάνης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών εντεταλμένη σε θέματα Νεανικής Επιχειρηματικότητας Γ. Αδαμοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Π. Ειρηνάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ε. Καντζέλη, ο Επικεφαλής της «Νέας Πνοής Προοπτική» Χ. Πρεκετές και ο Επικεφαλής του «Μετέχω» Β. Κουτσοβασίλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Α. Γαβαλάς, Οικονομικών Α. Σοφιανόπουλος και Πρασίνου Α. Αδαμόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Δευτεροβάθμιας Σχ. Επιτροπής Μ. Θάνου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Ανεξάρτητου Γραφείου Προληπτικής Ιατρικής Χ. Μπέλλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχ. Επιτροπής Χ. Μπαζιώνης, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Β. Κουτσανδρέας και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Ι. Παναγόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Α. Αδαμοπούλου, Μ. Βαζαίος, Π. Γρίλλιας, Γ. Κοκοτσάκης, Μ.Ι. Μπάντος, Γ. Ταμπακόπουλος, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Α. Τζαμπαζόγλου, ο Γραμματέας της Β1 ΝΟ.ΔΕ. Γ. Παυλάτος, η εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αγίου Δημητρίου Ε. Ζαμπάτη, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α. Παληγιάννη , η Αντιπρόεδρος Ι. Καρούτη και το μέλος Φ. Παπαδογιάννη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κάτω Μεριάς Αμοργού « Η Αγία Παρασκευή» Μ. Λώλη, η Πρόεδρος του Α.Ο. Ηρακλής Μαρία Μακρυγιάννη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Α. Νικήτας.

Την εκδήλωση στήριξαν με τις δωρεές τους: η «OFFICE LINE A.E.» με 2 tablet και 14 ασύρματα ηχεία, εκπροσωπούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Π. Κουρή και την Οικονομική Διευθύντρια Α. Κουρή, η «POLO AΒΕΕ» με 20 σακίδια πλάτης, το βιβλιοπωλείο «Τετράγωνο» με 10 δωροεπιταγές και το βιβλιοπωλείο «Θεμέλιο» με 2 δωροεπιταγές. Την διακόσμηση των δύο πιτών προσέφερε η εταιρεία « ΚΑΡΔΑΣΗΣ Μ. & Ε. Ε.Π.Ε, ενώ μέρος του μπουφέ προσέφερε ο Δ. Γαλαίος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άγιος Δημήτριος: Το Κοινωνικό Φροντιστήριο τίμησε εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες

  • 19/02/2020 at 8:48 μμ
    Permalink

    Η κυρια Δημαρχος ειναι ολο χαρες και πανηγυρια , αλλα κανενα εργο …..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.