Όπου φύγει, φύγει! Ο Τσαμήτας, στον Άλιμο, κάνει αντιπολίτευση για την πάρτη του…




Αδιάβαστος, για ακόμα μία φορά, εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλιμος -Μπορούμε Καλύτερα”,  Ευάγγελος Τσαμήτας.
Στο δημοτικό συμβούλιο που είχε ως θέμα το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, ένα πολύ σοβαρό θέμα που θα κρίνει το μέλλον του δήμου για τα επόμενα 40 χρόνια, ο κ. Τσαμήτας έδειξε ότι αγνοεί πλήρως, τι συμβαίνει στις γειτονιές της πόλης που μέχρι πριν από μερικούς μήνες διεκδικούσε τη Δημαρχία.
Αφού δήλωσε ανέτοιμος να παρουσιάσει κάποια δική του πρόταση για ένα θέμα που απασχολεί τον Δήμο εδώ και 12 χρόνια, δήλωσε άγνοια για τα νυκτερινά μαγαζιά που έχουν ζωντανή μουσική εντός του Αλίμου, ενώ “πάγωσε” στο άκουσμα ότι υπάρχει χαρτοπαικτική λέσχη.
Παρά την έλλειψη γνώσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει στον Άλιμο, ο κ. Τσαμήτας ήταν ιδιαίτερα ενήμερος για το δικό του ζήτημα, την προσπάθειά του να δημιουργήσει επιχείρηση ΚΤΕΟ στη λεωφόρο Αλίμου, πάνω σε οικόπεδο που προγραμματίζει ο Δήμος να αξιοποιήσει για κοινωφελείς σκοπούς!
Πρόκειται για ένα οικόπεδο ζωτικής σημασίας για την πόλη, όπου ο Δήμος Αλίμου πρόκειται να πάρει στην ιδιοκτησία του με την ένταξη της περιοχής Τρουμπάρι στο Σχέδιο Πόλης. Στο οικόπεδο αυτό ο Δήμος σχεδιάζει να δημιουργήσει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την πόλη.
Όμως στο οικόπεδο αυτό ο κ. Τσαμήτας προσπαθεί να προλάβει να βγάλει άδεια και να ανεγείρει ΚΤΕΟ, ως ενοικιαστής του χώρου, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τον χώρο επιχειρηματικά!
Το οικόπεδο έκτασης 7,7 στρεμμάτων, στην οδό Λαμίας
Παρόλο που η Πολεοδομία και η Αρχαιολογία του έχουν στείλει αμέτρητα επίσημα έγγραφα ότι δεν μπορεί να γίνει εκεί ΚΤΕΟ, έχει απαντήσει με εξώδικα και επιμένει να ανεγείρει ΚΤΕΟ, βάζοντας ξεκάθαρα το προσωπικό του συμφέρον πάνω από αυτό του Δήμου.
Μάλιστα κατά την διάρκεια της ομιλίας του, βλέποντας τα επενδυτικά του όνειρα να ¨γκρεμίζονται”, έχασε την ψυχραιμία του και δεν δίστασε να δηλώσει ότι δεν θα κάνει πίσω, αφού δεν μπορεί να χάσει τα χρήματα που ήδη έχει δώσει για την μίσθωση του οικοπέδου από το 2014 (τότε που ήταν στέλεχος στον Δήμο Αλίμου, ως συνεργάτης του κ. Ορφανού!). Δήλωσε μάλιστα ότι θα συμφωνήσει για τη δημιουργία Σταθμού Απορριμμάτων για τον Δήμο, μόνο αν δεν καταφέρει να φτιάξει ο ίδιος ΚΤΕΟ στον χώρο αυτό!!!!
Όπως ήταν φυσικό, τα λεγόμενα του οδήγησαν σε ερώτηση δημοτικών συμβούλων: Τι θα έπραττε σήμερα αν τελικά είχε καταφέρει να εκλεγεί Δήμαρχος το 2019; Θα σταματούσε τον σχεδιασμό του Δήμου για κοινωφελή χρήση, ώστε να φτιάξει ο ίδιος ΚΤΕΟ και να εκμεταλλευτεί επιχειρηματικά τον χώρο;
Ο  κ. Τσαμήτας όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά σε ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης λίγο αργότερα, βρήκε την ευκαιρία και αποχώρησε με “ελαφρά πηδηματάκια”…

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Όπου φύγει, φύγει! Ο Τσαμήτας, στον Άλιμο, κάνει αντιπολίτευση για την πάρτη του…

  • 10/02/2020 at 10:03 πμ
    Permalink

    “Το μίσος που βγάζει για το πρόσωπο μου ο Δήμαρχος είναι πρωτοφανές.
    Αφού δεν μπορεί να πει κάτι άλλο με πολεμά επαγγελματικά.
    Βλέπεις είμαι από τους λίγους που του χαλάνε το προφίλ.
    Οτι προσπαθωνα κάνω στον Άλιμο βρίσκει τον τρόπο να το ακυρώνει.
    Υπόψη το ακίνητο το έχω μισθώσεις από το 2014. Συνεχώς βάζει εμπόδια είτε μέσω Πολεοδομίας είτε μέσω των υπηρεσιών που ελέγχει.
    Έχει κάνει το ΚΤΕΟ μπαμπουλα για τους κατοίκους.
    Λες και δεν έχει άλλους χώρους στα 300 στρέμματα των Τραχωνων που είναι και περιοχή εκτός σχεδίου και εναλλακτικά μπορούσε να χωροθέτηση ακόμη ένα Πράσινο Σημείο που ούτως ή άλλως αποτελεί και οδηγία επιστημονική η χωροθέτηση ανά Δήμο 2η και τριών πράσινων σημείων.
    ΌΧΙ πρέπει να μπει εκεί.
    Γιατι όμως αφήνει ως πράσινο σημείο και το άλλο που λειτουργεί σήμερα??
    Θα επανέλθω και με αναρτήσεις.
    Αλλά τόσο μίσος!!! και παραπλάνηση!!!
    Και όλα αυτά για να παραμείνει το άλλο ΚΤΕΟ δίπλα στο αρχαίο θέατρο βλέπεις αυτό είναι καλό ΚΤΕΟ φιλικό και το αβανταρει καθιστώντας αυτό μονοπώλιο.
    Τι να πω έχουμε να δούμε πολλά στον Άλιμο. Είμαστε στην αρχή.
    Έχει επιστρατεύει καλλιτέχνες media και πλήθος ακόλουθων επ αμοιβή για να τον σώσουν.
    Προσπαθεί να με φιμωσει αλλά δεν….”

    Απαντήστε
  • 11/02/2020 at 8:47 μμ
    Permalink

    Λογικό για έναν “επιχειρηματία ” ,με τόσα μπλεξίματα για απάτες και δικαστήρια, να κάνει αυτά τα πράγματα.
    Απορίας άξιον, πως ψήφισαν έναν τέτοιο άνθρωπο και πως τον στήριζε ανοικτά και η κυβερνώσα παράταξη.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.