Ο Ναυτικός Όμιλος των Ολυμπιονικών απέκτησε στέγη – Μεγάλη συγκίνηση στην κοπή της πίτας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Νέο κεφάλαιο για την ιστορία του ΕΝΟΑ (Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών) ξεκίνησε στην ετήσια εκδήλωση – γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας στις 15 Φεβρουαρίου 2020.

Το αίτημα για την πολυπόθητη εύρεση νέας προσωρινής εγκατάστασης μέχρι την κατασκευή της μόνιμης για το ιστορικό σωματείο μετά την βίαιη απομάκρυνση του, τον Οκτώβριο του 2018, ευαισθητοποίησε την νέα κυβέρνηση.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γ.Γ Αθλητισμού  Γιώργος Μαυρωτάς  σε συνεργασία με τον Πρόεδρο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά Κωνσταντίνο Χαλιορή μετά από μια σειρά συναντήσεων με τον Πρόεδρο Ρότζερ Γκαττ, τον Αντιπρόεδρο του ΕΝΟΑ, Γιώργο Κωνσταντακόπουλο και τους Ολυμπιονίκες Βασίλη Πολύμερο και Χρύσα Μπισκιτζη, αποφάσισαν να παραχωρηθεί κατάλληλος χώρος μέσα στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά ώστε να συνεχιστεί η αθλητική δραστηριότητα για την κωπηλασία το καγιάκ και την ιστιοπλοΐα, αθλήματα με διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Μάλιστα όταν ο πρόεδρος του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά Κωνσταντίνος Χαλιορής, εμφάνισε τη σύμβαση για να υπογραφεί, όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ ο πρόεδρος  Ρότζερ Γκαττ, δάκρυσε από τη συγκίνηση.

Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος Αλίμου  Ανδρέας Κονδύλης και οι συνεργάτες του που βρίσκονται πάντα στο πλευρό του ΕΝΟΑ πολύτιμοι αρωγοί και έμπρακτα υποστηριχτές. Επίσης παρέστη εκπρόσωπος του υπουργού Τουρισμού.

Στην κατάμεστη αίθουσα από μέλη γονείς και εκπροσώπους αθλητικών και κοινωνικών φορέων βραβεύτηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν σε πρόσφατους πανελλήνιους αγώνες κλειστής κωπηλασίας καθώς και όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι για την προσφορά τους στον όμιλο.

“Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα στον Άγιο Κοσμά είχα ως σκοπό να μπορώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες των αθλητών, των ομίλων, των συλλόγων και των φορέων που εμπλέκονται και κάνουν χρήση των χώρων μας” είπε στο NOTIA.GR, ο Κωνσταντίνος Χαλιορής.

“Έτσι μετά από προσπάθειες μπορέσαμε να παραχωρήσουμε εγκαταστάσεις στον ΕΝΟΑ, μια μεγάλη συμβολική κίνηση για να μπορέσουμε να συνεισφέρουμε στην προετοιμασία των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο ΕΝΟΑ είναι γεμάτος από μετάλλια, έχει ολυμπιονίκες οπότε έπρεπε να σταθούμε στο πλευρό τους”.

Τιμητικες πλακετες για την προσφορα τους στον Ομιλο στον Υπουργο Τουρισμου Θεοχαρη Χαρη, στον Υφυπουργο Αθλητισμου Λευτερη Αυγενακη, στον ΓΓ Αθλητισμου Γιωργο Μαυρωτα, στον Δημαρχο Αλιμου Ανδρεα Κονδυλη, στον Προεδρο Αγ. Κοσμα Χαλιορη Κων/νο, στον Πριεδρο τιυ ΘΟΠΑΑ Νικο Αλβανο, στονΠροεδρο κωπηλατικης Ομοσπονδιας Καρρα Ιωαννη και αντιπροεδρο Μωησιδη, στον Προεδροτης Ομοσπονδιας κανοε-καγιακ Αντωνη Νικολοπουλο. Μας τιμησαν με την παρουσια τους ο Αντιδημαρχος Νικος Αλεξοπουλος, ο Προεδρος του Δημοτικου Συβουλιου Στεφανος Διαμαντης και η Δημοτικη Συμβουλος Ευδοξια Δουδωνη. Προεδρος ΕΝΟΑ Γκαττ Ροτζερ, υπευθυνη Δημοσιων Σχεσεων Εφη Παπαδημα.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο Ναυτικός Όμιλος των Ολυμπιονικών απέκτησε στέγη – Μεγάλη συγκίνηση στην κοπή της πίτας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 20/02/2020 at 10:20 πμ
    Permalink

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΗ ΕΥΟΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΑ κ.ROGER GATT ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.
    ΜΙΧΑΛΗΣ Χρ.ΚΩΒΑΙΟΣ

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.