Καρναβάλι Ηλιούπολης 2020




Αναζητώντας µία διέξοδο ανακούφισης από την καθημερινότητα και τη μονοτονία, αλλά και επιδιώκοντας µία απόδραση γέλιου και ζεστής επικοινωνίας µε όλους τους πολίτες, μετά από 15 χρόνια ο Δήμος Ηλιούπολης προχωρά στη διοργάνωση Καρναβαλιού.

Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ., σε συνεργασία με σχολεία, με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς, σωματεία και πολίτες , ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει, καρναβαλική παρέλαση στέλνοντας μηνύματα αγάπης, χαράς και κεφιού.

Η αποκριάτικη συνάντηση της παρέλασης για το Καρναβάλι θα γίνει στο Νησάκι με τερματισμό την Πλατεία Eθ. Αντίστασης. Στο τέλος της θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι.

Το Καρναβάλι της Ηλιούπολης θα έχει ένταση, μουσική και άφθονο χορό!

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης και ο Πρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος τόνισαν, ότι η φετινή εκδήλωση θα έχει μεγάλη συμμετοχή, ελάχιστα έξοδα, υπέρμετρη φαντασία και υψηλή εθελοντική συμμετοχή.

Φορέστε τις στολές σας, βγάλτε το άγχος, πάρτε την παρέα σας από όπου και αν προέρχεστε και ελάτε να ενώσουμε το κέφι μας, να κάνουμε τις πιο τρελές αποδράσεις από την πεζή καθημερινότητα και να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας!

Θα είμαστε όλοι εκεί! Έλα και εσύ!

Δες το Πρόγραμμα αναλυτικά εδώ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.