Δήμος 3Β: Σταθμοί μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε τέσσερα σχολεία




Σταθμοί μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας έχουν εγκατασταθεί σε τέσσερα σχολεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον Εθνικό Παρατηρητήριο Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων, έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση τριών σταθμών μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε επιλεγμένα σημεία εντός των ορίων του Δήμου και συγκεκριμένα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βάρης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας, στο Δημοτικό Σχολείο Βουλιαγμένης και στο Δημαρχείο Βουλιαγμένης. Στόχος του προγράμματος είναι ο διαρκής αδιάβλητος, διαφανής, αξιόπιστος και ανά τακτά χρονικά διαστήματα διενεργούμενος έλεγχος της τήρησης των θεσμοθετημένων ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.
Τα όρια της ακτινοβολίας στα συγκεκριμένα σημεία παρακολουθούνται συνεχώς και τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα https://paratiritirioemf.eeae.gr/index.php?option=com_emf&view=areas&Itemid=282&lang=el.
Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί τα αποτελέσματα του προγράμματος και εφ’ όσον κριθεί απαραίτητο θα προχωρήσει στην προμήθεια περισσότερων σταθμών να παρακολουθήσει αποτελεσματικότερα τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, ειδικά στα σχολεία της πόλης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.