Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα




Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, στις 20:00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου, στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Κατσή (οδός Φαν Βάικ και Λεωφόρος Ποσειδώνος). Θα συζητηθούν 11 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα εξής:

1ο ΘΕΜΑ Αποδοχή και κατανομή ποσών από τους Κ.Α.Π. Δεκεμβρίου 2019.
2ο ΘΕΜΑ 19η Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2019 (τακτοποιητική).
3ο ΘΕΜΑ Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων έτους 2019.
4ο ΘΕΜΑ Παραχώρηση χρήσης χώρου στο Ίδρυμα Γρηγόρη Λαμπράκη.
5ο ΘΕΜΑ Επιχορήγηση της Αθλητικής Ένωσης Καλαμακίου Αλίμου (Α.Ε.Κ.Α.) για τη συνέχιση συνδιορ-γάνωσης των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για το έτος 2020.
6ο ΘΕΜΑ Έγκριση συμμετοχής στο υπό σύσταση δίκτυο με τη μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Πολιτισμού, Παιδείας & Περιβάλλοντος ΟΤΑ».
7ο ΘΕΜΑ Επικαιροποίηση της υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας».
8ο ΘΕΜΑ Κοπή ή μη ενός πεύκου στην οδό Πλουτάρχου 1.
9ο ΘΕΜΑ Κοπή ή μη ενός πεύκου στην οδό Καποδιστρίου 19.
10ο ΘΕΜΑ Κοπή ή μη ενός πεύκου στην οδό Κοτζιά 24Α.
11ο ΘΕΜΑ Κοπή ή μη ενός λέιλαντ στην οδό Μ. Αντύπα 5Β.

Πριν τη συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.