Τη Δευτέρα η πρώτη διάλεξη της χρονιάς στο Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας




Αρχίζουν και πάλι, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι επιστημονικές διαλέξεις στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας. Η πρώτη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου.

Ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεώργιος Αραβανής θα αναπτύξει το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: “Η ψυχική υγεία του παιδιού και η επίδραση της αγωγής”.

Οι διαλέξεις του χειμερινού εξαμήνου (Κατεύθυνση Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών) θα συνεχιστούν έως και τις 17 Φεβρουαρίου, οπότε και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στο Κινηματοθέατρο “Μελίνα Μερκούρη” (Γ. Γεννηματά και Ανατ.Ρωμυλίας 123). Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να προσέλθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται, ανεξαρτήτως τού εάν έχουν ή όχι παρακολουθήσει τις προηγούμενες διαλέξεις.

Κάθε μία είναι ξεχωριστή και αυτόνομη και αφορά διαφορετικό αντικείμενο. Μόνον όσοι ενδιαφέρονται για βεβαιώσεις παρακολούθησης πρέπει να έχουν συστηματική παρουσία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.