+οικία 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020: Ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα μεγάλο ευχαριστώ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ +ΟΙΚΙΑ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ

Mε ιδιαίτερη χαρά την Κυριακή το απόγευμα φιλοξενήσαμε στο πολυχώρο του συλλόγου, τους εκατοντάδες φίλους, μέλη και γείτονες, στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας, όπως και την ανταλλαγή ευχών, για έναν ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο χρόνο.
Γνωρίζοντας τις δύσκολες εποχές που ζούμε και με σεβασμό σε κάθε φίλο που είναι δίπλα μας, θέλουμε από καρδιάς να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους όσους εθελοντικά στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όσους παραβρέθηκαν, με αφορμή την γιορτή της “+οικίας”.

Με τη παρουσία τους μας τίμησαν, η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ο διευθυντής της Κ.Ο.του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΜΕΤΕΧΟ, Βασίλης Κουτσοβασίλης, ο σύλλογος Ανθέων, η Ένωση Αρκάδων Αγ. Δημητρίου, ο Παλλεσβιακός σύλλογος Αγ. Δημητρίου, ο αθλητικός σύλλογός ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣEΑΣ Αγ. Δημητρίου, οι Πρόσκοποι Αγ. Δημητρίου, τα φροντιστήρια Πουκαμισάς, εκπρόσωποι της Τ. Ο. ΣΥΡΙΖΑ, οι Αντιδήμαρχοι, Άγγελος Γαβαλάς, Σούλης Σοφιανόπουλος, Σπήλιος Διαβολίτσης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βασίλης Κουτσανδρέας, Μπάμπης Μπαζιώνης, και ο Θοδωρής Σταματάκης.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τα τμήματα που “δημιουργούν” στον πολυχώρο όλη την εβδομάδα και δίνουν ζωή στα όνειρα και τα σχέδια του συλλόγου.
α) Τα τμήματα των παραδοσιακών χορών και την δασκάλα Ελένη Σαραντοπούλου.
β) Τα τμήματα Pilates και την δασκάλα Μαρία Καρέλα.
γ) Το τμήμα Latin και την δασκάλα Γιώτα Ηλιακοπούλου.
δ) Την θεατρική ομάδα, και τον σκηνοθέτη Μάκη Τσεκούρα.
ε) Το νέο εγχείρημα του συλλόγου “+οικία”, η έκδοση της εφημερίδας “+οικία” και τα μέλη της – δημοσιογράφους.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, την Φρόσω, τη Κατερίνα, τον Δημήτρη, τον Ανδρέα, την Φωτεινή, τον Κυριάκο, τον Βασίλη, τον Τάσο, την Βούλα και το Σπήλιο.

Δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην παρουσία του συνδημότη μας, γείτονα, φίλου και από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, Μάκη Παπούλια, όπως και του φίλου και συνοδοιπόρου στην εφημερίδα “+οικία”, Δημήτρη Καρανικόλα.

Καταλλήγοντας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους γείτονες, συμπαραστάτες και μέλη του συλλόγου, που κατέκλυσαν τον πολυχώρο μέσα και έξω, δίνοντας στις προσπάθειές μας έναν άλλο αέρα, πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.