Ένωση Κρητών Γλυφάδας: “Κοπή Αγιοβασιλόπιτας 2020” και βράβευση των αριστούχων




Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα , μαζί με πλήθος αγαπημένων φίλων και μελών του συλλόγου μας, κόψαμε την Κυριακή, 19 του Γενάρη, στην αίθουσα του συλλόγου μας την Αγιοβασιλόπιτα για το 2020, ανταλλάξαμε ευχές, είπαμε τα Κρητικά παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, βραβεύσαμε με μεγάλη συγκίνηση και περηφάνια τους αριστούχους μαθητές και τους καταπληκτικούς πρωτοετείς φοιτητές μας, γευτήκαμε Κρητικά καλούδια και ήπιαμε μια ρακή για να ευχηθούμε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.


Ευχαριστούμε τον αγαπημένο συμπατριώτη μας σεβαστό πατέρα Μιχαήλ Κανέλο από την ενορία του Αγίου Τρύφωνα που ευλόγησε την πίτα μας, το θαυμάσιο μουσικό σχήμα που κάλυψε την εκδήλωσή μας – τον Μανώλη Μπουρλάκη, τον Ανδρέα Γαβαλά και τον Νίκο Βογιατζή- τους θησαυρούς μας, το εκπληκτικό παιδικό και εφηβικό τμήμα που μας ξεσήκωσαν με τους χορούς τους, τους εκλεκτούς καλεσμένους που μας ευχήθηκαν μα πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους μας που με την τόσο μεγάλη προσέλευσή τους μας γέμισαν χαρά και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.


Την εκδήλωσή μας τίμησαν ο αγαπητός Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Παπανικολάου με τη σύζυγό του κ. Εύα Ντογιάκου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, οι αντιδήμαρχοι της πόλης μας κ.κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, Άννυ Καυκά, Ιωάννης Παππάς και Μάριος Κασσέρης, η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ και πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών κ. Ελένη Καράχου-Σκούταρη, ο πρόεδρος του GOLF κ. Νίκος Λεβετσοβίτης και η αντιπρόεδρος κ. Μπέσυ Αργυράκη, η πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Νατάσα Αργυροπούλου, ο αρχηγός της παράταξης “Δυνατή Γλυφάδα-Νέα Αρχή” κ. Μάκης Φιλόπουλος, η τομεάρχης πολιτιστικών του Δήμου μας κ. Σάσα Πατεράκη -και πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών με καρκίνο του μαστού “Μαζί για τη Ζωή”-, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και Στέλιος Κουρουπάκης, ο κ. Σκαλτσάς, πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας, ο κ. Στέλιος Μαμαλάκης, πρόεδρος συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου, ο κ. Παντερμαράκης Μιχάλης, αντιπρόεδρος του συλλόγου Κρητών Αργυρούπολης, τα πολιτιστικά σωματεία της Γλυφάδας μας, ο κ. Κυριάκος Τιλγκερίδης, πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων “Η ΡΩΜΑΝΙΑ,” η κ. Λένα Μαυρακάκη, πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών “ΕΜΕΙΣ,” ο κ. Νίκος Τσιντής πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων “Ο ΑΡΚΑΣ”, η κ. Έλσα Ηλιοπούλου, Γ. Γραμματέας του συλλόγου Λακώνων καθώς και η κ. Λία Νικητάκη, εκπρόσωπος τύπου του Δήμου, ολοι αγαπημένοι φίλοι πολλών χρόνων. Τέλος ευχαριστούμε το φίλο και μέλος του συλλόγου μας κ.Αποστόλη Κανάκη για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
Ήταν μια υπέροχη μέρα για την Ένωση Κρητών Γλυφάδας! Ευχαριστούμε που γεμίσατε την αίθουσα και την καρδιά μας με αγάπη και δύναμη!

Πάντα τέτοια! Και στην επόμενη με το καλό!!

Για το ΔΣ της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας “Η ΚΡΗΤΗ”
Η Πρόεδρος
Δέσποινα Τζαγκαράκη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.