Ο Δήμος Αλίμου με το ξεκίνημα του 2020 συνεχίζει τις βελτιωτικές παρεμβάσεις του στο ΕΠΑΛ




Με την επιστροφή μας στα θρανία για τη νέα χρονιά 2020, μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Αλίμου, είχαμε τη χαρά να πάρουμε από το Δήμο Αλίμου ένα «πρωτοχρονιάτικο δώρο», που περιμέναμε καιρό! Με τη φροντίδα και τη μέριμνα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας, εγκαταστάθηκε στο χώρο του σχολείου μας ένα καινούργιο κιόσκι σε αντικατάσταση του παλιότερου που είχε πια φθαρεί.
Αποτελούσε για καιρό αίτημα της σχολικής μας κοινότητας, καθώς καλύπτει πραγματικές λειτουργικές ανάγκες (προστασία από τις καιρικές συνθήκες – ξεκούραση), και αναβαθμίζει αισθητικά και ομορφαίνει το χώρο μας! Έτσι τώρα μαζί με τα καλαίσθητα παγκάκια που είχαν τοποθετηθεί νωρίτερα, τα παιδιά μας έχουν την δυνατότητα να κάνουν το διάλειμμά τους και να χαίρονται τις συντροφιές τους, με τις καλύτερες κατά το δυνατό συνθήκες!


Και δεν είναι μόνο αυτό… ξεκίνησαν και βελτιωτικές εργασίες στο εσωτερικό του κτηρίου του σχολείου μας, αίθουσες και διαδρόμους που ήταν εξαιρετικά ταλαιπωρημένα από τον χρόνο και την υγρασία. Έτσι οι μαθητές θα εργάζονται και θα διαβιούν σε χώρους φροντισμένους και καθαρούς, όπως τους αξίζει!
Και το σημαντικότερο για την πρόοδο των μαθητών μας!
Σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα καινούργιο εργαστήριο Πληροφορικής που τόσο έχουν ανάγκη οι μαθητές μας για τις εργαστηριακές τους ασκήσεις!
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Ανδρέα Κονδύλη για την φροντίδα του και τους Αντιδημάρχους Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Θεοδώρα Σύρμα και Πολιτικής Προστασίας & Τεχνικών Θεμάτων κ. Γεώργιο Μακαριγάκη, για τη μέριμνα που επέδειξαν στην υλοποίηση των παραπάνω.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.