Αργυρούπολη: Δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση
Παιδική θεατρική παράσταση «Το Παιδί που τόλμησε»  –  Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» Κύπρου 68.

Ώρα έναρξης 18:30 Είσοδος ελεύθερη

Στο τρυφερό αυτό έργο, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 ετών, τα φώτα ανάβουν και ο παραμυθάς εμφανίζεται. Έχει γράψει το έργο αλλά δεν έχει βρει την αρχή του… διότι θέλει να είναι διαφορετική από όλα τα άλλα παραμύθια.Οι ήρωες αλλάζουν ρόλους και μέσα από τη διάδραση βρίσκουν μαζί με τα παιδιά την αρχή της ιστορίας!

Ο κεντρικός ήρωας, ο Γιαννοπαραμύθιους αντιπροσωπεύει όλα τα παιδιά που γίνονται συνοδοιπόροι στο ταξίδι του.Το μυαλό μας είναι το παν, έλεγε ο Σωκράτης, μέσα από αυτή την φράση τα παιδιά μαθαίνουν πως η αυτοπεποίθηση και το θάρρος γίνονται σύμμαχοι στη ζωή τους.

Έκφραση συναισθημάτων και λόγου , πολιτισμός, δημιουργία, αγάπη, όρια, σεβασμός, αυτοεκτίμηση, χαρά και ψυχαγωγία είναι οι λέξεις – κλειδιά του έργου!Η πολιτεία των «ορίων», η πολιτεία της «τελειότητας», ο σοφός Σωκράτης, ο διάσημος- υπερόπτης Βασιλιάς και πολλοί ήρωες, ξυπνούν πάλι την ελευθερία μέσα μας!

Η παράσταση αποτελεί εργαλείο στα χέρια του γονέα. Δίνει αφορμή και ιδέες για συζήτηση και επεξεργασία της διαχείρισης των συναισθημάτων και την οριοθέτηση της συμπεριφοράς, Προετοιμαστείτε για μια μοναδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους με το πιο εντυπωσιακό εικαστικό θέαμα!

Σκηνοθεσία – Κείμενο: Πιέτρης Δημήτρης

Αφήγηση: Βίκυ Τσιανίκα από το Τρίτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Μουσική: Τραγούδι «Αγάπη» Ματούλα Ζαμάνη & Ειρήνη Τριανταφυλλίδη -Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

Eικαστική επιμέλεια-Ζωγραφική-Σκηνικά: Σπανόπουλος Γιάννη

Κατασκευή Σκηνικών: Τακης Ακριτόπουλος

Κοστούμια: Τέτα Βασιλάτου – Γιάννης Σπανόπουλος

Χορογραφίες: Ιωάννα Μουλιάκου

Μακιγιάζ: Freddy Make Up Stage – Φρέντυ Καλομπράτσος – Χαρά Αλάτζα – Έφη Αργυροπούλου

Ψηφιακές προβολές: 3D mapping James D.

Παίζουν οι ηθοποιοί : Τζοάννα Βρακά – Νικορέστης Χανιωτάκης – Μαρία Καμακάρη – Πιέτρης Δημήτρης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.