O Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΣ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JuJitsu, στο Άμπου Ντάμπι (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και πάλι η εθνική μας ομάδα Ju Jitsu στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JuJitsu στις κατηγορίες Εφήβων –Νεανίδων -18, Νέων -21 και Ανδρών – Γυναικών +21, που πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, από 14 ως 24 Νοεμβρίου 2019

Η Εθνική μας ομάδα είχε 15 συμμετοχές στο Fighting, Ne waza, Duo system και παρόλο που το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, κατάφερε να κατακτήσει πέντε χάλκινα μετάλλια εκ των οποίων τα δύο χάλκινα ήρθαν από τον δικό μας σύλλογο Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟ.


Πιο συγκεκριμένα οι επιτυχίες μας είναι οι παρακάτω :

Καραχάλια Μαρίνα – Καραχάλια Χριστίνα 3η θέση στην κατηγορία Duo Classic Women -18

Ζύγουρας Χρήστος 3η θέση στην κατηγορία Fighting system +21 -85 kg

Ζαντιώτης Θανάσης – Πίκης Ηλίας 5η θέση στην κατηγορία Duo Classic Men +21 και

ο 2 φορές Χρυσός Παγκόσμιος και μια φορά Πανευρωπαικός Πρωταθλητής Τζανικιάν Αρά, που στον πρώτο του αγώνα είχε δυστυχώς έναν μικρό τραυματισμό, ο οποίος όμως ήταν αρκετός βάσει κανονισμών, να τον αφήσει εκτός αγώνων.


Την Εθνική μας ομάδα συνόδευσε ο προπονητής του Λεύκαρου και Ομοσπονδιακός Προπονητής Ju Jitsu Γιώργος Ζαντιώτης, ο Αρχηγός Εθνικής ομάδας και Ομοσπ. Προπονητής Δημ.Μπιτσαξής και οι Προπονητές Γ.Μπάλλας και Ζ.Τζιότζιος. Πολλά συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Ju Jitsu (ΕΦΕΟΖΖ) και σε όλους τους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, και γονείς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.