Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού – Μία 24χρονη διασωληνωμένη (VIDEO)




Οι πυροσβέστες κατάφεραν και έσβησαν τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Αthenaeum Palace που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε στον πρώτο όροφο σε ένα κουζινάκι με τις φλόγες να καίνε δύο δωμάτια και τους καπνούς να ανεβαίνουν γρήγορα προς τους πάνω ορόφους.

Η πυροσβεστική έχει απεγκλωβίσει 20 άτομα μέχρι αυτή την ώρα. Επτά άτομα ήταν εγκλωβισμένα σε μπαλκόνι έκτου ορόφου. Τρεις απεγκλωβίστηκαν από το κλιμακοστάσιο και δύο με τη βοήθεια εξωτερικής σκάλας: ο ένας από τον 6ο όροφο και ο δεύτερος από τον 7ο.

Από τα άτομα που απεγκλωβίστηκαν, τρία διακομίστηκαν στο Αττικόν. Μία 24χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη λόγω εισπνευστικού εγκαύματος, μία 32χρονη με σοβαρά αναπνευστικά και ένας 25χρονος με κατάγματα.

«Η φωτιά ξέπασε στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, έγινε άμεση κινητοποίηση, επεκτάθηκε σε όλο τον πρώτο όροφο, εγκλωβίστηκαν άτομα στον πρώτο όροφο και στους υπερκείμενους ορόφους. Από τον όροφο που ξέσπασε η φωτιά είναι και τα άτομα που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα» δήλωσε υποστράτηγος της Πυροσβεστικής.(Πηγή: protothema.gr)

 

Μάλιστα, στον δεύτερο όροφο παρατηρήθηκε έντονη οσμή πετρελαίου.

Στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 10 οχήματα, οι οποίες θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξουν δωμάτιο-δωμάτιο το ξενοδοχείο.

Δείτε τον απεγκλωβισμό γυναίκας:

https://twitter.com/ParisKourtzidis/status/1202535768310321152

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.