Νέες επιτυχίες για το Πρότυπο ΓΕΛ της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
Οχτώ μαθητές και μαθήτριες της Β’ τάξης του Πρότυπου ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης συγκαταλέγονται στα 24 συνολικά μέλη της μαθητικής αποστολής, η οποία θα εκπροσωπήσει την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής στην ημερίδα EUROSCOLA που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις 17 Ιανουαρίου 2020, στο Στρασβούργο.
Πρόκειται για τους: Χάρη Βεργαδή (1η θέση), Μιχαήλ – Αθανάσιο Πέππα (2η θέση), Άννα -Μαργαρίτα Δριμή (4η θέση), Πελαγία Σταματάκη (6η θέση), Μαρία-Δέσποινα Δίπλα (7η θέση), Ειρήνη Παπαδοπούλου και Δημήτρη Τσομώκο (ισοβάθμισαν στη 16η θέση) και Δανάη Μπίφσα (24η θέση). 1η αναπληρωματική είναι η μαθήτρια Καρλόττα – Ιωάννα Φιλιππούση.

Στο φετινό γραπτό διαγωνισμό EUROSCOLA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που διοργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ και Δ’ Αθήνας, συμμετείχαν συνολικά 324 μαθητές και μαθήτριες. Το Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής, ως ένα από τα δύο εξεταστικά κέντρα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας, φιλοξένησε τους υποψήφιους του διαγωνισμού την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019. Τα 29 μέλη της μαθητικής ομάδας που εκπροσώπησε τη Σχολή, απέσπασαν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, υψηλές βαθμολογίες και βρέθηκαν σε πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.
Συγχαίρουμε τα παιδιά, την υπεύθυνη της προετοιμασίας των μαθητών και μαθητριών της Σχολής για τον γραπτό διαγωνισμό EUROSCOLA, φιλόλογο κυρία Καλυψώ Λάζου, και φυσικά τη Διεύθυνση και όλο το προσωπικό που στηρίζει θερμά τέτοιες ενέργειες που προάγουν την επιστημονική γνώση και τον πολιτισμό των πνευματικών αξιών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.