Μια αθλητική γιορτή στη μνήμη του αξέχαστου Κώστα Κορτζίδη




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Κορτζίδη. Ο θεσμός που αγκαλιάστηκε από τους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Αργοναύτες», στην Αργυρούπολη, έπειτα από σχετική πρωτοβουλία της Δημοτικής Συνεργασίας.

Ομάδες μαθητών και ενηλίκων από το Ελληνικό και την Αργυρούπολη, διασκέδασαν και παράλληλα αθλήθηκαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα. Δεν υπήρξαν νικητές ή ηττημένοι αλλά όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να λάβουν μέρος σε μια αθλητική γιορτή όπως αρμόζει στο σκοπό για τον οποίο πραγματοποιήθηκε χωρίς διαιτητές αλλά με χαμόγελα και αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ των αθλουμένων. Μια γιορτή η οποία ολοκληρώθηκε με τους τελικούς και την απονομή των αναμνηστικών επάθλων από τον επικεφαλής της Δ.Σ.Ε.Α., Χρήστο Κορτζίδη.

Για την ιστορία, πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα των Clown Fiesta με δεύτερη την ομάδα των Sourmena City, τρίτη την ομάδα των Ηνωμένων Εθνών και τέταρτη την ομάδα Πρίσμα.

Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους γα την επόμενη χρονιά.
-Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους πρωτεργάτες του τουρνουά που είχαν ουσιαστική συμβολή στη διοργάνωση. Πρόκειται για τους Βαγγέλη Χατζέλη και Χρήστο Μπέτα που δούλεψαν ακούραστα και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

-Ο Κώστας Κορτζίδης από τη θέση του Αντιπροέδρου της Κοινότητας Ελληνικού την προδικτατορική περίοδο και τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας και στη συνέχεια του Δημάρχου Ελληνικού αμέσως μετά τη μεταπολίτευση, για 24 συναπτά έτη μέχρι το 1998, σημάδεψε την εξέλιξη της πόλης μας. Με ένα τρόπο θετικό, δημιουργικό, αγωνιστικό, ανθρώπινο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.