Συνέντευξη Παπανικολάου για τον Σύνδεσμο Δήμων Γλυφάδας και Αλίμου (VIDEO)




Την αναγκαιότητα να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή, με την επένδυση στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, ανέδειξε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου κατά τη διάρκεια της εφ΄όλης της ύλης συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Atticatv και στην εκπομπή «Δημοσκοπήσεις» με τον Γιώργο Λαιμό.

Αναφερόμενος στη δημιουργία του νέου Συνδέσμου από κοινού με τον Δήμο Αλίμου, ο Δήμαρχος Γλυφάδας τόνισε ότι κεντρική στόχευση είναι η ισόρροπη ανάπτυξη προς την κατεύθυνση της δημιουργίας της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πρόσθεσε ότι ο Σύνδεσμος είναι ανοικτός σε όλους, «μακάρι να μπουν κι άλλοι δήμοι να ενώσουμε δυνάμεις», είπε, επεσήμανε ότι ο Σύνδεσμος αυτός αντιπροσωπεύει το 75% της συνολικής γειτονιάς και το 70% του κτιρίου στο οποίο θα οικοδομηθεί το Καζίνο και υπογράμμισε ότι «ουδέποτε οι δύο Δήμοι που τώρα συμπράττουμε, κουβεντιάσαμε για διοικητικά όρια ή για κατανομή του οικοπέδου του πρώην αεροδρομίου σε κομμάτια στον κάθε δήμο. Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε, ώστε να δρομολογηθεί σωστά αυτό το εθνικό θέμα και όλοι με χαμόγελο να υποδεχθούμε τις νέες δυνατότητες που θα δημιουργηθούν».

https://www.youtube.com/watch?v=tllmH8rNpBk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2d2WeeSd-INxpoiOIJ09pxcCxOkmxOO6P5j4d7PTKkld6xZsOPKzFC_KI

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.