Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης αναπληρωτής διοικητής στο “Ασκληπιείο” Βούλας




O δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης είναι ο νέος αναπληρωτής διοικητής του “Ασκληπιείου” Βούλας. Διοικητής του νοσοκομείου ανέλαβε ο Ανδρέας Πλεμμένος.

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ
Exports Development Manager
Μαθηματικός με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το University of Miami business School. Με μακρά εμπειρία (15 χρόνια) στον χώρο εμπορίας και εξαγωγής ελαιολάδου αλλά και των αγροτικών προιόντων γενικότερα ,στα πεδία της προώθησης πωλήσεων μέσω εξαγωγών, στρατηγικής,ανάπτυξης και οργάνωσης.
Συμμετείχα ενεργά στα κοινά μέσω της παρουσίας μου ως εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του ΣΕΒΙΤΕΛ(σύνδεσμος βιομηχανιών τυποποίησης ελαιόλαδου ) αλλά και ως μέλος στο ΔΣ της Διεπαγγελματικής Ελαιόλαδου ΕΔΟΕΕ.
Στη συνέχεια της επαγγελματικής μου πορείας ανέλαβα την διεύθυνση Marketing της εταιρείας που δραστηριοποιήθηκε στο licencing των προιόντων του ΑΘΗΝΑ 2004 με ενεργή συμμετοχή σε όλο το project των Ολυμπιακών αγώνων σε συνεργασία με τους μεγαλύτερες εταιρείες χορηγούς.

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης είναι δημοσιογράφος. Αποφοίτησε από το 1ο Δημόσιο Λύκειο Γλυφάδας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει λάβει ειδίκευση στην Ιστορία. Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια, ενώ έχει δημοσιεύσει τέσσερις ακαδημαϊκές εργασίες. Παράλληλα, είναι αριστούχος απόφοιτος του Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος (Msc) «Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης», των Πανεπιστημίων Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνής και Πελοποννήσου. Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί σε ραδιοφωνικές εκπομπές, περιοδικά και εφημερίδες του ημερησίου τύπου, ενώ, παράλληλα, διατέλεσε και διευθυντής του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας, την περίοδο 2013-2015, επί Υπουργίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας και το 2016, κατά τη διάρκεια του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Τον Ιούνιο του 2017 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας Γλυφάδας.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής, το υπουργείο Υγείας, οι νέοι επικεφαλής των νοσηλευτικών ιδρυμάτων επελέγησαν από τον κ.Κικίλια, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης που είχε συσταθεί.

Η Επιτροπή είχε παραλάβει 1.661 αιτήσεις για 112 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στο ΕΣΥ – το τεράστιο ενδιαφέρον όπως αποτυπώθηκε στις αιτήσεις αλλά και οι πιέσεις που φέρεται να ασκήθηκαν προς την Αριστοτέλους και το Μαξίμου από κομματικά στελέχη προκειμένου να αξιολογηθούν θετικά υποψήφιοι εξηγούν και την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των ονομάτων. Το υπουργείο Υγείας διαβεβαίωνε πως θα είχαν τοποθετηθεί στις θέσεις τους το αργότερο μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου.

Το επόμενο βήμα είναι η υπογραφή Συμβολαίου Αποδοτικότητας με τον διοικητή της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ). Η δε αθέτηση των υποχρεώσεών τους θα θεωρείται «σπουδαίος λόγος, ικανός να επιφέρει την πρόωρη λήξη της θητείας τους, αζημίως για το Δημόσιο».

Το έργο των διοικητών ταξινομείται σε τέσσερις κατηγορίες: οικονομική διαχείριση, βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, ηλεκτρονική διακυβέρνηση και εφαρμογή εργαλείων μάνατζμεντ.

Δείτε αναλυτικά τους νέους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.