Πιλοτικό πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης, στη Νέα Σμύρνη
Η Νέα Σμύρνη μαζί με την Καλλιθέα, το Ναύπλιο, τα Γιάννενα και την Άνδρο είναι οι πέντε πόλεις που συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης που παρουσίασε χθες ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Στην συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, τονίστηκε πως στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργηθούν πράσινα σημεία σε κάθε δήμο, όπου οι πολίτες θα ανακυκλώνουν μπουκάλια, γυαλί, αλουμίνιο, χαρτί κλπ και όταν συγκεντρώνουν έναν αριθμό θα παίρνουν ως «δώρο» κουπόνι, το οποίο θα μπορούν να εξαργυρώσουν.

Το “παρών” στην εκδήλωση, εκτός από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, Υπεύθυνο Καθαριότητας Γιώργο Κρικρή, έδωσε και ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης, ο οποίος δήλωσε: “Η αύξηση του ποσοστού της ανακύκλωσης πρέπει να είναι προτεραιότητα κάθε σύγχρονου Δήμου. Ο δικός μας έχει συνεργαστεί αποτελεσματικά με την Ανταποδοτική Ανακύκλωση τα προηγούμενα χρόνια, με δύο σπιτάκια τα οποία πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.