Ο Άλιμος θρηνεί τον θάνατο του Τάσου Μπαταγιάννη




Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή, ο αγαπητός Αλιμιώτης εθελοντής, Τάσος Μπαταγιάννης. Ένας δραστήριος άνθρωπος, γεμάτος καλοσύνη και αγαπητός σε όλους, στον Άλιμο.

Ο Τάσος ήταν ιδρυτικό μέλος και αρχηγός της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 στο Κοιμητήριο Βύρωνα.

1η συνάντηση Παλαιών Προσκόπων Αττικής (Νίκαια Μάιος 2018)

Δείτε τι γράφουν οι φίλοι του:

Η ξαφνική είδηση της απρόσμενης επιστροφής του φίλου Τάσου στο Δημιουργό μας γεμίζει με μεγάλη θλίψη. Η διαδρομή του στα μονοπάτια του Προσκοπισμού μερικά από τα οποία τα περπατήσαμε και μαζί ήταν διακεκριμένη και ξεχωριστή με επίκεντρο της δράσης του το αγαπημένο του 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου. Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο. Το παράδειγμα του θα ειναι οδηγός για όλους μας. Καλό ταξίδι Φίλε Τάσο. “Και ο Θεός που αδιάκοπα μας βλέπει από ψηλά θα μας ενώσει κάποτε όλους μαζί ξανά”

Γιατί;;; Ένα γιατί που το στέλνουμε με λύπη προς τον ουρανό να το ακούσει ο Πανάγαθος και να καταλάβει ότι μας …στέρησε ένα άδολο χαμόγελο, με εκείνον τον ιδιαίτερο τρόπο που χαμογελούσε ο Τάσος. Ο φίλος και αδελφός Τάσος. Πως να αναπληρωθεί αυτό το κενό;;; Ένα κενό που μόνο θλίψη προκαλεί. Πορεύσου στα μονοπάτια του ουρανού φίλε και μαζί με τους άλλους προσκόπους εκεί στο …σύστημα του ουρανού, να παραμερίζεται που και που τα σύννεφα και να μας βλέπετε. Θα κοιτάμε και εμείς πάντα προς τα εκεί για να σε…βλέπουμε ανάμεσα τους. ΚΑλό ταξίδι.

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ 1ου Ν\Π ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ . ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ . Η ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 6\11\2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00 . ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΤΟΛΗ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.