Εξαιρετική ομιλία-συζήτηση για τον Σχολικό Εκφοβισμό στο Δημοτικό Σχολείο Διλόφου Βάρης




Μία εξαιρετική ομιλία-συζήτηση για τον Σχολικό Εκφοβισμό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 το απόγευμα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Διλόφου Βάρης, που συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τη Διεύθυνση και τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Η ψυχολόγος του δήμου κα.Γεωργία Μάλεση, την οποία ευχαριστούμε πολύ που ανταποκρίθηκε άμεσα, για ακόμη μία φορά, στο κάλεσμά μας,μας συγκλόνισε με την απλότητα και την καθαρότητα της ψυχής και του λόγου της.


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, ξεκινώντας από τον Δήμαρχό μας κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, την Αντιδήμαρχο Διοίκησης κα.Νανά Κάραγιαν, την Πρόεδρο Επιτροπής Παιδείας κα.Μαίρη Κανέλλου, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής κα.Δώρα Τριάντη, την Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής κα. Μίμα Νικηφοράκη, την εντεταλμένη σύμβουλο παιδικής αγωγής και καταπολέμησης παιδικού εκφοβισμού κα. Βίκυ Σφήκα,τη Δημοτική Σύμβουλο κα.Κατερίνα Σταμπέλου, την Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Βάρης κα.Ασπασία Αντωνίου, την τοπική σύμβουλο κα.Λιλή Σκούρτη,τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ.Γεώργιο Μητρόπουλο, τον ομοσπονδιακό προπονητή Jiu-Jitsu από την ομάδα του “Λεύκαρου” κ.Γεώργιο Ζαντιώτη, τους εκπαιδευτκούς και γονείς από την ευρύτερη περιοχή του δήμου μας.
Θερμές ευχαριστίες στους γονείς του σχολείου μας που πιστοί πάντα στο ραντεβού, υποστηρίζουν και στηρίζουν συνάμα με τον καλύτερο τρόπο τις πρωτοβουλίες του συλλόγου, καθώς επίσης τη Διευθύντρια, την Υποδιευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς μας, όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.