Έχασε το σπίτι του στη Βούλα σε πλειστηριασμό ο Γιώργος Ανατολάκης
Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Ανατολάκη αφού έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Ο Γιώργος Ανατολάκης μεσουράνησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις δεκαετίες του ’90 και του 2000 με τη φανέλα του Ολυμπιακού κυρίως, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του και στον πολιτικό στίβο και εξελέγη βουλευτής με το ΛΑΟΣ και μάλιστα πρώτος από όλους στο κόμμα του.

Σύμφωνα με τη Realnews, ο πρώην ποδοσφαιριστής είδε την πολυτελή κατοικία που απέκτησε στη Βούλα, τους κόπους μιας ζωής, να χάνεται λόγω οφειλών.

Ο Γιώργος Ανατολάκης πριν λίγες ημέρες έχασε το σπίτι του καθώς βγήκε σε πλειστηριασμό και άλλαξε χέρια έναντι 500.000 ευρώ. Τα προβλήματα όμως δεν τελειώσαν για τον άλλοτε διεθνή αμυντικό καθώς το χρέος του προς την τράπεζα είναι πολλαπλάσιο, κάτι που σημαίνει πως ο οικονομικός του Γολγοθάς δεν τελείωσε με την απώλεια του σπιτιού του, σύμφωνα με τη Realnews.

Ο πλειστηριασμός αφορούσε τη βίλα στο Πανόραμα Βούλας συνολικού εμβαδού 333 τ.μ, η οποία πέρασε στα χέρια της τράπεζας καθώς δεν υπήρχε άλλος να πλειοδοτήσει. Το μεγάλο «χαστούκι» για τον Γιώργο Ανατολάκη ήταν ο χωρισμός του πριν από δυο χρόνια με τη επί 15 χρόνια σύζυγό του, Ζάννα Χολέβα με την οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Οι δυο πλευρές πήγαν στα δικαστήρια και o Ανατολάκης κλήθηκε να πληρώσει διατροφή αρκετών χιλιάδων ευρώ στην πρώην γυναίκα του για την ανατροφή των παιδιών του.

Ένα χρηματικό ποσό που αποδείχθηκε κόμπος στην οικονομική θηλιά, η οποία έπνιξε τον πρώην βουλευτή και ποδοσφαιριστή και οδήγησε στον πλειστηριασμό της κατοικίας του.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Έχασε το σπίτι του στη Βούλα σε πλειστηριασμό ο Γιώργος Ανατολάκης

  • 11/11/2019 at 1:46 μμ
    Permalink

    Είναι πολύ λυπηρό, αλλά εφόσον πριν δύο χρόνια του επιδικάστηκε να πληρώσει διατροφή χιλιάδων, το πρώτο που έπρεπε να είχε κάνει ήταν να ξεφορτωθεί την πολυτελή οικία σε καλή τιμή και να πάρει κάτι πιο οικονομικό. Τώρα είναι καλύτερα που του την πήραν κοψοχρονιά;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.