Δολοφόνησαν με καραμπίνα ιδιοκτήτη καντίνας




Σε ένα χωριό σε ανατολική περιοχή της Καβάλας κοντά στον νομό Ξάνθης επικεντρώνονταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας οι αναζητήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας για έναν άνδρα που φέρεται ως υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για την δολοφονία του 59χρονου ιδιοκτήτη καντίνας στην είσοδο της κοινότητας Κρηνίδων.

Τον συγκεκριμένο άνθρωπο φέρεται να υπέδειξαν δύο θαμώνες της καντίνας, οι οποίοι αποχώρησαν λίγο πριν από το έγκλημα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο ύποπτος είχε αρχίσει να διαπληκτίζεται σε έντονους τόνους με τον 59χρονο, για λόγο τον οποίο οι ίδιοι δεν αντιλήφθηκαν καθώς είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ.

Ο άτυχος επιχειρηματίας βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής νεκρός από την σύζυγό του, η οποία ανησύχησε επειδή δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι τους στις Κρηνίδες της δημοτικής ενότητας Φιλίππων του δήμου Καβάλας. Ήταν πεσμένος μπρούμυτα στην είσοδο της καντίνας που διατηρούσε πολλά χρόνια στην είσοδο του χωριού και έφερε διαμπερές τραύμα από κυνηγετικό όπλο με πύλη εισόδου στην κοιλιακή χώρα και έξοδο στην ωμοπλάτη. Στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος, βρέθηκαν όμως κάλυκες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί. (protothema.gr)

Πηγή Βίντεο/Φωτο: www.kavalanews.gr

 

https://www.youtube.com/watch?v=Dya51D1UVl0&feature=emb_title

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.