Δωρεάν μαθήματα Κινέζικων από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Δ/νση Παιδείας  Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, με την υπ΄αριθ. 282/2019.απόφαση Δ.Σ.,  μετά την επιτυχημένη πορεία των μαθημάτων Κινεζικής Γλώσσας που πραγματοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2018-2019 και λόγω μεγάλης ανταπόκρισης των Δημοτών θα συνεχίσει τα μαθήματα και το νέο έτος 2019-2020.

Τα μαθήματα θα απευθύνονται σε ενήλικους δημότες μας,  θα είναι δωρεάν, μετά την εθελοντική προσφορά της κας Δήμητρας- Βαλαντίας  Παπαθανάση και θα πραγματοποιούνται στο χώρο του 3ου Λυκείου Αργυρούπολης (Αγίας Βαρβάρας 1 κάθε Παρασκευή 7:00-9:00Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

 Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα. Ένα για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή την εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας και ένα για όσους ήδη γνωρίζουν ή  θα ήθελαν να συνεχίσουν τα μαθήματα που  παρακολούθησαν την   προηγούμενη χρονιά. Κάποιοι από τους περυσινούς μαθητές των περυσινών τμημάτων μας  πέτυχαν ήδη την απόκτηση του 1ου πτυχίου τους στην κινεζική γλώσσα.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση εγγραφής:

  • Στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου μας (Λ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη)
  • Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]
  • Με fax στο 2132018796

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Πληροφορίες στο Τμήμα Παιδείας τηλ. 2132018781-782

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.