Oικογενειακό δράμα πίσω από τη δολοφονία του 59χρονου από την 31χρονη




Με ένα μαχαίρι γράφτηκε το τέλος στο γάμο ενός 59χρονου άνδρα με την 31 ετών γυναίκα του. Το έγκλημα στην Αλικαρνασσό του Ηρακλείου χθες το βράδυ ανέδειξε το δράμα που ζούσαν τρία παιδιά, ηλικίας δέκα ετών το μεγαλύτερο και έξι ετών το μικρότερο, που είχε αποκτήσει το ζευγάρι. Οι γονείς, βυθισμένοι στον κόσμο των ναρκωτικών, είχαν χωρίσει το τελευταίο διάστημα και οι τσακωμοί ανάμεσά τους ήταν συνεχείς. Ώσπου χθες το βράδυ η γυναίκα κάρφωσε απανωτά ένα μαχαίρι στην κοιλιά του εν διαστάσει συζύγου της, έξω από το Κέντρο Αστέγων στην Νέα Αλικαρνασσό. Η γυναίκα φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη της.

Μέσα στην ημέρα η 31χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να της απαγγελθούν κατηγορίες και ακολούθως στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει -και να λάβει- προθεσμία για να απολογηθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία στο Ηράκλειο αναζητά το τρίτο πρόσωπο που φέρεται να ήταν μπροστά στον μοιραίο καυγά και κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν μαζί με τη γυναίκα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είχε εμπλοκή στο έγκλημα, αλλά η μαρτυρία του θεωρείται κρίσιμη για να συμπληρωθεί πλήρως το παζλ του τι έγινε και πώς ο καυγάς εξελίχθηκε σε μοιραία συμπλοκή.

Η καθ’ ομολογίαν δράστις ισχυρίσθηκε στους αστυνομικούς ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της την κακοποιούσε συνεχώς και τις περισσότερες φορές μάλιστα μπροστά στα παιδιά τους, που ζούσαν μαζί της. Έως τώρα παραμένει άγνωστο τι θα γίνουν τα τρία παιδάκια: Η μητέρα τους σύμφωνα με πληροφορίες έχει συγγενείς, αλλά αναμένεται και η παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών του Ηρακλείου.

“Το θύμα κατέληξε στο χειρουργείο”
Ο 59χρονος με βαρύτατα τραύματα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) εισήχθη στο χειρουργείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ  Ιωάννης Φανουργιάκης είπε στο protothema.gr: «Λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, το συγκεκριμένο περιστατικό διεκομίσθη στα επείγοντα του νοσοκομείου μας. Άμεσα οδηγήθηκε στο χειρουργείο προκειμένου οι χειρουργοί να αντιμετωπίσουν χειρουργικά τα τραύματα που έφερε στην κοιλιακή του χώρα ο 59χρονος άντρας. Όμως κατέληξε μέσα στο χώρο του χειρουργείου. Έφερε βαριά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, τα οποία ήταν μοιραία για τη ζωή του».

Πηγή: protothema.gr

Πηγή Φωτό: www.cretalive.gr 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.