IX “καρφώθηκε” σε περίπτερο στη Βούλα




ΙΧ “καρφώθηκε” πάνω σε ένα περίπτερο που δεν λειτουργούσε, στην οδό Παπάγου, στη Βούλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιέυτηκε στο Forum των 3Β

George Nikolopoulos Αφού ενημερωθήκαμε, ότι είναι καλά στην υγεία του ο οδηγός, να πούμε ότι ήταν από υπερβολική ανευθυνότητα για να μην το πούμε «αλλιώς»!!! Άγιο δεν είχε ο οδηγός, άγιο είχαν όλοι οι υπόλοιποι που δεν τους πήρε παραμάζωμα! Σημειωτέον πέρασε πάνω από 2 διαζώματα, καβάλησε ένα πεζοδρόμιο και έκανε καλοκαιρινό ένα περίπτερο!Επίσης 13:15 περίπου που έγινε το ατύχημα, είναι ώρα σχολάσματος των σχολείων που είναι πιο πάνω και περνάνε μαθητές, συν του ότι ευτυχώς δεν έχει αυτή την περίοδο λαική αγορά σε αυτό τον δρόμο που γίνεται κάθε Πέμπτη!

Tonia Kapellacou Επειδη μενω στην γειτονια εκει κι εγω ( αν και ελειπα και το εμαθα μετα για το ατυχημα – περαστικα στον οδηγο ) αυτο που εχω να πω ειναι οτι παρα πολλες φορες οδηγοι ερχόμενοι με διευθυνση προς Γλυφαδα στριβουν αριστερα στην Καραισκάκη ουσιαστικα μπαινοντας στην λωριδα εκεινων που περιμένουν στο stop για να στριψουν στην Παπαγου …υπαρχει τριγωνική νησιδα στο σημειο….Ουτε μια , ουτε δυο φορες παραλιγο εχω γλυτωσει τρακαρισμα…Να μην αναφερω δε οσους δεν σταματουν στο στοπ της Οδυσσεως . κι εκεινους που στριβουν απο την Καραισκακη προς την Τζαβέλα κι αντιστροφως…. Γενικώς ολη η γειτονια εχει παγιδες στους δρομους ….! Επισης συχνα παρατηρώ νερα στο οδοστρωμα επι της Παπαγου κοντα στην στροφη αυτη…Μπορει να ειχε και σημερα….

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.