Γ.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: 5 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια στα «ΔΗΛΕΙΑ 2019»




Με πολλά μετάλλια, κύπελλα, ρεκόρ και ευχάριστες αναμνήσεις, επέστρεψε από τη Μύκονο η αποστολή του Γ.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

5 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια είναι ο απολογισμός του συλλόγου, στη συμμετοχή του στους φετινούς αγώνες Στίβου με την επωνυμία «ΔΗΛΕΙΑ 2019», που διοργανώθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μυκόνου, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ , το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019.

Στα 150μ ΠΚΒ, η Κλή Νεφέλη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Μαζί της στο βάθρο των νικητών βρέθηκε και η Σενκάλα Ήβη, η οποία κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στη Σφαιροβολία ΠΠΒ, ο Παπουλίδης Θάνος κατέκτησε με άνεση την 1η θέση, διατηρώντας την παράδοση που τον θέλει νικητή στα ριπτικά αγωνίσματα, όπου και να αγωνίζεται.

Στα 600μ ΜΙΝΙ Αγοριών και ΜΙΝΙ Κοριτσιών, ο ΠΗΓΑΣΟΣ έκανε το «νταμπλ» με νίκες και στα 2 αγωνίσματα. Ο Πλέκη Τάκη στα 600μ ΜΙΝΙ Αγοριών, με εντυπωσιακό τερματισμό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Το ίδιο έκανε και η Φραγκιαδάκη Ελένη στα 600μ ΜΙΝΙ Κοριτσιών, με μια απίστευτη σε ρυθμό κούρσα. Οι αθλητές της Μαρίας Ζωγραφάκη εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους ετοιμότητα και ωριμότητα για το νεαρό της ηλικίας τους.

Η μαγική τετράδα της Σκυταλοδρομίας 4Χ60μ ΠΚΒ (Σενκάλα, Μιοβόλου, Μαυρικέφαλου και Κλη) πραγματοποίησαν επιβλητική εμφάνιση και κέρδισαν με άνετο τρόπο και μεγάλη διαφορά το αγώνισμα , προσθέτοντας ένα ακόμα τρόπαιο στα γραφεία του συλλόγου και επιβεβαίωσαν την δυναμική των ομάδων σκυτάλης που προετοιμάζει εδώ και χρόνια ο προπονητής μας Γιάννης Πίτσας.

Την 2η θέση στα 60μ ΠΚΒ κέρδισε η Μιοβόλου Μαριλένα με ατομικό ρεκόρ.
Ίδια θέση και για την Μαυροκέφαλου Δήμητρα στα 1000μ ΠΚΒ και ασημένιο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα η Τσάτση Ναιάδα τερμάτισε 4η με μια πολυ καλή προσπάθεια.
Η σκυτάλη 4Χ50μ των ΜΙΝΙ Κοριτσιών (Παναγοπούλου-Γιαννοπούλου-Στριλιγκά-Φραγκιαδάκη) κατέκτησε την 2η θέση.
Στη Σφαιροβολία ΠΚΑ, η Δικαίου Ιωάννα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, το πρώτο της σε ριπτικά αγωνίσματα.
Αν και μικρότερη (9 ετών) η Γιαννοπούλου Ανδρονίκη έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο στο Μήκος ΜΙΝΙ Κοριτσιών, κατακτώντας την 4η θέση.
Πολύ καλές εμφανίσεις και από τους υπόλοιπους αθλητές της αποστολής μας.

Ο ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ευχαριστεί τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση μετακινήσεων και δίνει ραντεβού για την επόμενη χρονιά, στα ΔΗΛΕΙΑ.-

________________________________________________

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΔΡΑ: Παπανικολάου Αθ. 21, Αγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 17342
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211 – 0102853 • ΚΙΝΗΤΟ : 6970886233
E-MAIL: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.