Δήμος Αλίμου: Δυο πρώην ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών




Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου, ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Βέργης, με αντιπρόεδρο τη δημοτική σύμβουλο, Μαρία Αραπάκη.

Στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αναλαμβάνει πρόεδρος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρυσόστομος Αγγελόπουλος, με αντιπρόεδρο τη Δώρα Σύρμα, η οποία είναι και αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ (ΤΟΜΗ) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

  • Γεννήθηκα το 1962 στον Άλιμο και έχω καταγωγή από τη Μεσσηνία.
  • Παρακολούθησα τις εγκύκλιες σπουδές μου (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) στα σχολεία του Δήμου μας.
  • Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία επί διετία στο στρατό ξηράς.
  • Κατατάχτηκα στην Ελληνική Αστυνομία το 1985 ως Δόκιμος Αστυφύλακας, όπου υπηρέτησα σε μάχιμες υπηρεσίες ως Αστυφύλακας και ακολούθως ως Αρχιφύλακας.
  • Υπηρέτησα επί διετία στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας.
  • Το 1996 αποφοίτησα από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.Έκτοτε και μέχρι τη παραίτηση μου το -2006- υπηρέτησα σε μάχιμες Υπηρεσίες στην Αθήνα και στην Επαρχία.
  • Παρακολούθησα σεμινάρια και εκπαιδεύτηκα σε θέματα αυτοπροστασίας, αντιτρομοκρατίας, οργανωμένου εγκλήματος (εμπορίας ανθρώπων), ηλεκτρονικού εγκλήματος, δικτυοπειρατίας, τηλεπικοικωνιακής απάτης, διαχείρισης κινδύνων, κρίσεων και ομηριών.
  • Συμμετείχα στην Ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
  • Διετέλεσα στέλεχος και εκπαιδευτής της Ε.Κ.Α.Μ., όπου εκπαίδευσα προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων σε θέματα αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας και ολυμπιακής προετοιμασίας.
  • Μου απονεμήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. κατ΄επανάληψη ηθικές αμοιβές (έπαινοι, εύφημη μνεία καθώς και ευαρέσκεια). Επίσης μου απενεμήθη το μετάλλιο Αστυνομικής Αξίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς και τιμητικό δίπλωμα από τον Αρχηγό του Σώματος.
  • Σπουδές: Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού).
  • Έχω δύο κόρες, την Ευγενία (φοιτήτρια κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) και την Ελευθερία-Δήμητρα (φοιτήτρια στο Τμήμα Μαθηματικών του ΕΚΠΑ).

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΡΓΗ

Γεννήθηκα και ζω μόνιμα στον Άλιμο, με καταγωγή από τη Μεσσηνία. Είμαι παντρεμένος με την Αργυρώ Δασκαλάκη, δασκάλα στο 2ο Δημ. Σχολείο Αλίμου, καταγόμενη από τα Χανιά Κρήτης  και έχουμε δυο παιδιά. Είμαι Ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.  ε.α, ιδρυτικό μέλος και Γεν. Γραμματέας του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ». Την τρέχουσα Δημοτική Περίοδο είμαι μέλος του Δ.Σ. του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου και του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλίμου.

Καθώς είναι εύκολο και απλό κανείς να κρίνει όσα γίνονται γύρω του χωρίς να δίνει λύσεις, με μόνο μου κριτήριο τον Άλιμο και τους ανθρώπους του και πιστεύοντας ότι ένας από τους τρόπους προσφοράς είναι μέσω της συμμετοχής στα κοινά, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του άξιου Δημάρχου μας για μια καλύτερη πόλη, δηλώνω παρών και κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Αλίμου με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο» στο πλευρό του Ανδρέα Κονδύλη. Ενός υπεύθυνου Δημάρχου προσιτού και ανθρώπινου, που μπόρεσε και κράτησε πάρα τις δυσκολίες την πόλη ζωντανή, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, υλοποιώντας ένα νέο τρόπο διαχείρισης και διοίκησης του Δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.