Τραγωδία στην άσφαλτο: Την σκότωσε ΙΧ μπροστά στα μάτια του γιου της (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 59χρονη γυναίκα σήμερα το πρωί στο χωριό Άγιος Δημήτρης στη Ζάκυνθο. Η άτυχη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στο σχολείο το ανήλικο παιδί της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ που οδηγούσε μια 30χρονη γυναίκα, ζακυνθινής καταγωγής.

Μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με την αστυνομία, η 31χρονη εγκατέλειψε στην άσφαλτο την 55χρονη και τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως, κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και μαζί με την Τροχαία του νησιού ξεκίνησαν τη διαδικασία συλλογής στοιχείων από κατοίκους που είδαν το συμβάν και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν την οδηγό.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

 

 

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων:

Σήμερα Παρασκευή (27-09-2019),το πρωί στο 10ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ζακύνθου-Βολιμών (περιοχή Αγίου Δημητρίου), ι.χ.ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονη ημεδαπή παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 59χρονη αλλοδαπή, που κινούνταν πεζή.

Η 31χρονη οδηγός στην συνέχεια εγκατέλειψε το τόπο του ατυχήματος και εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου, σε κοντινή απόσταση.

Σε βάρος της 31χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά της υποχρεώσεις του οδηγού σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου.

Πηγή: imerazante.gr

https://www.youtube.com/watch?time_continue=126&v=p1bGgDrjIJE

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.