Θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο, απόψε στη Γλυφάδα




Ο Σεπτέμβριος θα είναι στη Γλυφάδα ένας μήνας μεγάλων συναυλιών, μοναδικών κινηματογραφικών προβολών και σπουδαίων θεατρικών παραστάσεων, στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα Γλυφάδας και σε υπαίθριους χώρους.

Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

02.09 (Παιδική Χαρά Αγίας Τριάδας)

«Το Απίθανο Κοάλα»

Παιδική. Ο Μπλίνκι Μπιλ είναι ένα μικρό κοάλα που ονειρεύεται να αφήσει την μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. (2015)

ΣΙΝΕΜΑ

03.09 (3η Μαρίνα)

«Θρύλοι του Πάθους»

Δραματική. Σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζούικ. Με τους: Άντονι Χόπκινς, Μπραντ Πιτ, Τζούλια Όρμοντ, Νταν Κουίν, Χένρι Τόμας. Υποψηφιότητες: Χρυσή Σφαίρα Α΄ ανδρικού ρόλου, Καλύτερης Δραματικής Ταινίας, Όσκαρ Καλύτερης Σκηνογραφίας. (1994)

ΘΕΑΤΡΟ

04.09 (3η Μαρίνα)

«Τρεις φόνοι… καμία κηδεία»

Τρία άτομα, που αποτελούν ένα θεότρελο ερωτικό τρίγωνο, επισκέπτονται μέσα σε έναν χρόνο, σε τρεις διαφορετικές περιόδους διακοπών –Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτοχρονιά– το ίδιο ξενοδοχείο, το ίδιο δωμάτιο, με τον ίδιο δολοφονικό σκοπό: να εξοντώσουν το τρίτο άτομο από τη σχέση τους. Μια κωμωδία γεμάτη σασπένς, που ξεχειλίζει από ξεκαρδιστικά σχέδια δολοφονίας. Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού. Με τους: Κώστα Αποστολάκη, Κατερίνα Μπιλάλη και Σπύρο Πούλη.

ΣΙΝΕΜΑ

05.09 (Πλατεία Αγίου Παύλου)

«Μάρνι: Μια τρελή συμμορία»

Παιδική. Παρασυρμένη από τον αδερφό της ιδιοκτήτριάς της, έναν κλέφτη τον οποίο εκείνη νομίζει για μυστικό πράκτορα, η σπιτόγατα Μάρνι μπλέκει σε μια εξωφρενική περιπέτεια παρέα με έναν κόκορα, ένα σκύλο και μια ζέβρα (που αποδεικνύεται γάιδαρος). (2019)

ΘΕΑΤΡΟ

06.09 (3η Μαρίνα)

«Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;»

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ρήτας. Με τους: Σωτήρη Μπακαρό, Αποστόλη Χαλαβέτα, Αυγή Παπαδημητρίου, Απόστολο Ρήτα, Τζένη Μπακαρού, Βάιο Ρήτα, Δημήτρη Ρήτα. Κωμωδία με επίκαιρα σατιρικά στοιχεία και ηθογραφικά. Έχει ως θέμα «τα ρουσφέτια» που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον φίλο τους Υπουργό.

ΜΟΥΣΙΚΗ

07.09 (3η Μαρίνα)

Η Ελένη Βιτάλη τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» μαζί με την Ελένη Βιτάλη και τον Παναγιώτη Πετράκη παρουσιάζουν μια συναυλία αφιερωμένη στα πιο αγαπημένα λαϊκά, ζεϊμπέκικα, αλλά και λυρικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

08.09 (3η Μαρίνα)

Συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο

Από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, ο Γεράσιμος θα παρουσιάσει ειδικά για το φεστιβάλ της Γλυφάδας ένα πρόγραμμα που εκτός από τις δικές του μεγάλες επιτυχίες («Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Πρώτο Φθινόπωρο», «Σκέψη της τρελής», «Γκρεμό»….), θα ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων δημιουργών: Βασίλη Τσιτσάνη, Άκη Πάνου, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Γιώργου Ζαμπέτα, Βαγγέλη Κορακάκη, κ.ά.

ΜΟΥΣΙΚΗ

09.09 (3η Μαρίνα)

Συναυλία με τον Πασχάλη

«Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο»

Ο Πασχάλης, λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε ένα πάρτυ με αγαπημένα τραγούδια που προκαλούν ακόμα συγκίνηση, χαρά, νοσταλγία, και διάθεση για χορό, από τους Ολύμπιανς μέχρι σήμερα

ΘΕΑΤΡΟ

10.09 (3η Μαρίνα)

«Οδυσσεβάχ»

Με βάση την «Οδύσσεια», τις «Χίλιες και μία νύχτες» και άλλες ιστορίες, το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με προορισμό την Ιθαγδάτη. Σκηνοθεσία: Φ. Σπύρος. Παίζουν: Ορ. Παπαδόπουλος, Ν. Χρηστίδης, Φ. Σπύρος, Φ. Νεάγκου, Ή. Δαμίγου, Ε. Τζώρας. Μουσική: Δ. Σαββόπουλος.

ΘΕΑΤΡΟ

11.09 (3η Μαρίνα)

«Ελένη» του Ευριπίδη

Παράσταση αρχαίου δράματος από τον 15μελή θίασο της τραγωδού του Εθνικού Θεάτρου Έλλης Βοζικιάδου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

12.09 (3η Μαρίνα)

Συναυλία με τη Σοφία Κουτσούρη

Το κύκνειο άσμα του καλοκαιριού τραγουδισμένο από γνώριμες μελωδίες κλασικής και μοντέρνας μουσικής. Γνωστές λυρικές άριες αναμειγνύονται με ρετρό ελληνικά και ξένα τραγούδια σε μία μουσική αλχημεία γεμάτη αρμονίες νόστου. Τραγουδά η σοπράνο Σοφία Κουτσούρη. Σε ρόλους guest ο βαθύφωνος Βασίλης Γεωργίου και ο βαθύφωνος Δημήτρης Κωσταρέλος

ΘΕΑΤΡΟ

13.09 (3η Μαρίνα)

«Οι ψευτοσπουδαίες» του Μολιέρου

Το μοναδικό έργο του Μολιέρου με γυναίκες στους κεντρικούς ρόλους διακωμωδεί τους ψευτοδιανοούμενους και την καλή κοινωνία της εποχής του. Σκηνοθεσία.: Κ. Μαντέλη. Με τους: Μ. Βιδάλη, Γ. Ατζολετάκη, Κ. Τζέμος, Π. Αποστολόπουλος, Δ. Δρακόπουλο, Μ. Κάραλη, Έ. Δαδήρα, Κ. Νιάρχο, Σ. Σουρμελίδη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

14.09 (3η Μαρίνα)

Συναυλία με το συγκρότημα «Μουσικοί της Πόλης»

«Οι Μουσικοί της Πόλης» έρχονται για να μας θυμίσουν αξέχαστες μελωδίες και αναμνήσεις από τις χαμένες πατρίδες.

ΜΟΥΣΙΚΗ

15.09 (3η Μαρίνα)

Συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο

Ο καλλιτέχνης της αγάπης, των συναισθημάτων και των αναμνήσεων, ο πολυτραγουδισμένος Γιάννης Πλούταρχος, έρχεται στη Γλυφάδα για μια μοναδική συναυλία.

ΘΕΑΤΡΟ

16.09 (3η Μαρίνα)

Toc Toc

Η θρυλική …ψυχοθεραπευτική κωμωδία Toc Toc του Laurent Baffie σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου, έρχεται στη Γλυφάδα! Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η «παλιά φρουρά» Δημήτρης Σταρόβας και Νίκος Πολυδερόπουλος υποδέχονται στο θίασο τρεις «καινούριες» γυναίκες: την Ναταλία Δραγούμη, την Φωτεινή Ντεμίρη και την Αποστολία Ζώη!

ΣΙΝΕΜΑ

17.09 (3η Μαρίνα)

«Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου»

Δραματική κομεντί. Σκηνοθεσία Π. Τζ. Χόγκαν. Με τους: Τζούλια Ρόμπερτς, Κάμερον Ντίαζ, Ντέρμοτ Μαλρόνει, Ρούπερτ Έβερετ Υποψηφιότητες: Όσκαρ Μουσικής. Χρυσές Σφαίρες Α’ Γυναικείου Ρόλου, Β’ Ανδρικού Ρόλου, Καλύτερης Ταινίας. Bafta Β’ Ανδρικού Ρόλου (1997)

ΣΙΝΕΜΑ

19.09 (3η Μαρίνα)

«Singing in the rain» (Τραγουδώντας στη βροχή)

Κωμωδία/Μιούζικαλ. Σκηνοθεσία: Τζιν Κέλι, Στάνλευ Ντόνεν. Με τους: Τζιν Κέλι, Ντέμπι Ρέινολντς, Ντόναλντ Ο΄Κόνορ. Βραβεία: Χρυσή Σφαίρα Α΄ανδρικού ρόλου, Βραβείο Ένωσης Αμερικανών Σεναριογράφων Καλύτερου Σεναρίου σε μιούζικαλ (1952)

ΜΟΥΣΙΚΗ

20.09 (3η Μαρίνα)

Συναυλία με τους Blues Wires και Sixteen Strings

Οι Blues Wires και Sixteen Strings συναντιώνται επί σκηνής σε ρυθμούς Blues Rock για να ξεσηκώσουν την σκηνή του Φεστιβάλ της Γλυφάδας.

ΣΙΝΕΜΑ

21.09 (3η Μαρίνα)

«Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει»

Δραματική. Σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Γκλέιτζερ, Γουός Γουέστμορλαντ. Με τους: Τζούλιαν Μουρ, Άλεκ Μπάλντουιν, Κρίστεν Στιούαρτ. Βραβεία: ‘Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, Χρυσή Σφαίρα Α΄ Γυναικείου Ρόλου, Critic’s Choice Α’ Γυναικείου Ρόλου, Bafta Α’ Γυναικείου Ρόλου (2014)

ΜΟΥΣΙΚΗ

22.09 (3η Μαρίνα)

Συναυλία με την Ελένη Ροδά

Η Ελένη Ροδά και το συγκρότημά της σε τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα.

ΣΙΝΕΜΑ

23.09 (3η Μαρίνα)

«Καλύτερα δε γίνεται»

Κομεντί. Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπρουκς, με τους Τζακ Νίκολσον, Έλεν Χαντ, Γκρεγκ Κίνιαρ, Κούμπα Γκούντιγκ Τζούνιορ. Βραβεία: Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου, Α’ Γυναικείου Ρόλου, Χρυσή Σφαίρα Α΄ Ανδρικού Ρόλου, Α’ Γυναικείου Ρόλου (1997)

ΘΕΑΤΡΟ

24.09 (3η Μαρίνα)

Αρκάς «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων»

Η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης», οι «Χαμηλές Πτήσεις», ο «Καστράτο», το «Μαλλί με Μαλλί» πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική παράσταση «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων», που θα φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς. Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργος Γαλίτης, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Γιώργος Χατζής.

ΜΟΥΣΙΚΗ

25.09 (3η Μαρίνα)

Συναυλία με τους Delight

Οι Delight σας υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι παρέα με γκρουβάτους ρυθμούς, jazzy αυτοσχεδιασμούς, έξυπνα mash ups και μελωδικές εκπλήξεις που αναμφίβολα θα σας ξεσηκώσουν!

ΘΕΑΤΡΟ

26.09 (3η Μαρίνα)

Stand up «Εκείνος & Εκείνος»

Ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι «εκείνος κι εκείνος» όπου σε ένα καταιγιστικό δίωρο, σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνονται, εκνευρίζουν κι ερεθίζουν το κοινό… του θέτουν ερωτήματα, του απαγγέλουν ποιήματα, του συγχωρούν τα κρίματα, του κάνουν τράκα χρήματα.. κι άμα δεν έρθεις να τους δεις, μπροστά σου φίλε θα το βρεις γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα. H παράσταση απευθύνεται σε θεατές από 15 ετών και άνω.

ΜΟΥΣΙΚΗ

28.09 (3η Μαρίνα)

«ΞΕΦΛΟΣ»

Δρώμενο αναβίωσης του παλαιού τρόπου μαζέματος, ξεφυλλίσματος και αρμαθιάσματος του καλαμποκιού, με ένα ταυτόχρονα παραδοσιακό μουσικοχορευτικό ταξίδι, σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας, με το καλλιτεχνικό σχήμα του Γιώργου Κοτσίνη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.