Ψυχώ! Τρεις ώρες κυκλοφορούσε με το μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό του (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Συγκλονίζουν όσα αποκαλύπτει μιλώντας στο newsit.gr, ο 45χρονος άνδρας από την Καλαμάτα ο οποίος βρέθηκε στο χειρουργείο μ’ ένα μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό του.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Ο 45χρονος έπινε καφέ κάτω από το σπίτι του κουμπάρου του. Ξαφνικά, όπως περιγράφει στο newsit.gr, μια γυναίκα, η σύζυγος του κουμπάρου του συγκεκριμένα, κατέβηκε, τον πλησίασε και του κάρφωσε το μαχαίρι στον λαιμό.

«Κινδύνευσα να πεθάνω» αναφέρει και περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε: «είχα ένα μαχαίρι στον λαιμό σε απόσταση χιλιοστών από τη σπονδυλική στήλη, τα πνευμόνια και την καρωτίδα. Τρεις ώρες είχα καρφωμένο το μαχαίρι στο λαιμό. Μου έδωσαν εξιτήριο μετά από δύο ημέρες και βέβαια υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. Είμαι γερός, περπατάω, αλλά τα χέρια μου δεν τα νιώθω».

Περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησε λέει: «στον δρόμο πίναμε καφέ, στον δρόμο του σπιτιού τους και αυτή κατέβηκε κάτω και με κάρφωσε στον λαιμό. Χωρίς να πει κουβέντα. Στα καλά καθούμενα. Δεν μου είπε τίποτα μετά παρά μόνο με έβριζε» περιγράφει.

Τον 45χρονο μετέφερε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας ο κουμπάρος του. Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με την καταγγελία και εκείνος εξαφανίστηκε και μάλιστα με το αυτοκίνητο του θύματος.

«Ο σύζυγός της με πήγε στο νοσοκομείο με το δικό μου αυτοκίνητο. Έλεγε “τι να κάνω καταστράφηκα”. Μετά εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό μου κι αυτός κι άρχισαν να με κατηγορούν», λέει σήμερα στο newsit.gr ο 45χρονος.
Κατά τον ίδιο, η γυναίκα έχει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί. Ερωτώμενος από το newsit.gr αν προτίθεται να διεκδικήσει από την οικογένεια της γυναίκας αποζημίωση απαντά: «φτωχοί άνθρωποι, τι να τους ζητήσω; Έχουν τρία παιδιά κι ένα σπίτι. Τι να κάνω; Να τους πάρω το σπίτι;».

Ο ίδιος, νονός του ενός εκ των τριών παιδιών της οικογένειας της 49χρονης, ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη και αναφέρει με παράπονο ότι δεν του ζήτησαν έστω μια συγγνώμη. «ούτε μια συγγνώμη δεν μου ζήτησαν. Θα μπορούσαν απλώς να μου ζητήσουν μια συγγνώμη, να ρωτήσουν αν είμαι καλά έστω»

Αναφορικά με τις κατηγορίες που του προσάπτει η οικογένεια της 49χρονης, ο 45χρονος απαντά: «λένε ότι είμαι επικίνδυνος κι ότι δήθεν αν δεν ενέδιδε η γυναίκα στις ερωτικές μου επιθυμίες θα της έκανα κακό». Διερωτάται όμως: «δηλαδή θα με κερνούσαν καφέ αν τους απειλούσα;».

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός/neswit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.