Ο Δήμος Γλυφάδας βράβευσε τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ – 65 τυχεροί θα πάνε εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ήταν μια συγκινητική και ονειρεμένη βραδιά. Ο Δήμος Γλυφάδας τίμησε τους μαθητές της πόλης, βραβεύοντας τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Και είναι πολλοί. Από τα επτά δημόσια και το ένα ιδιωτικό Λύκειο της Γλυφάδας, 461 απόφοιτοι θα καθήσουν φέτος στα έδρανα των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας! Στη χαρά των πρωτοετών και των οικογενειών τους ο Δήμος Γλυφάδας προσθέτει τον δικό του έπαινο, τη δική του παρότρυνση για ν΄ανοίξουν τα παιδιά της Γλυφάδας μας τα φτερά τους με υψηλούς στόχους και θετικές προοπτικές.
«Η βράβευση των επιτυχόντων αποφοίτων των Λυκείων της πόλης μας -που κάθε χρόνο είναι και περισσότεροι- μας γεμίζει χαρά και ελπίδα», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά», εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «θα συνεχίσουν και στο μέλλον να κάνουν τους γονείς τους κι όλους εμάς υπερήφανους».
Η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο Διασχολικό Κέντρο. Είναι η 4η συνεχής χρονιά που ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει την εκδήλωση αυτή προς τιμήν των μαθητών του. Και είναι πάντα μια γιορτή. Εκατοντάδες μαθητές με τους αγαπημένους τους, τους γονείς, τα αδέλφια τους φίλους τους, πλημμύρισαν τον χώρο. Ο νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης ευχήθηκε στους νέους φοιτητές «καλή σταδιοδρομία», ενώ εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και των Συλλόγων Γονέων, μαζί με την Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σοφία Βλαχάκη, απένειμαν στους επιτυχόντες τιμητικούς επαίνους, παρουσία των διευθυντών και εκπαιδευτικών των σχολείων της Γλυφάδας.
Ακολούθησε κλήρωση, από την οποία αναδείχθηκαν 65 νέοι φοιτητές (κληρώθηκαν και 15 αναπληρωματικοί), που θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη. «Ένα ταξίδι που κάθε χρονιά φέρνει σε επαφή τα νέα παιδιά με τα ευρωπαϊκά όργανα και τους μένει αξέχαστο», σημειώνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.