Η Σχολή Μπαλέτου της Χριστιάννας Σκιαδά στην παράσταση η “Λίμνη των Κύκνων”
Η Αναγνωρισμένη από το Κράτος σχολή Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού της Χριστιάννας Σκιαδά, στα πλαίσια της συνεργασίας της με Ακαδημίες και Μπαλέτα του εξωτερικού, ανακοινώνει τη συνεργασία της για 5η συνεχόμενη χρονιά με τα Μπαλέτα της Μόσχας. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, 16 μαθητές και μαθήτριες της σχολής «Χριστιάννα Σκιαδά» θα έχουν την τύχη να χορέψουν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με τους σολίστ των Μπαλέτων της Μόσχας, στην παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων». Ώρα έναρξης της παράστασης, 21.00.
Η σχολή Μπαλέτου «Χριστιάννα Σκιαδά», εκτός από την απαιτούμενη ακαδημαϊκά ύλη που προσφέρει ως μία εγκεκριμένη από τους Κρατικούς φορείς σχολή, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη «σκηνική χορευτική εμπειρία» των μαθητών της. Εκτός των καθιερωμένων ετήσιων παραστάσεων, επιδιώκει να προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν σε διεθνούς κύρους παραγωγές, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Η σχολή «Χριστιάννα Σκιαδά» εδρεύει στην οδό Βύρωνος 40 στην Αργυρούπολη και είναι γνωστή στους μαθητές της ως Urban Dance Society by Christianna Skiada.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.