Hλιούπολη: Το σπίτι μας να είναι καθαρό και χεστήκαμε για παραέξω!




Δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν βασικά θέματα σχετικά με την καθαριότητα σήμερα στην πόλη μας.

Φωτογραφία 1η…ΥΠΕΡΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ

Θέμα 1ο: Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.
Τον κλειστό κάδο απλά τον ελέγχουν και τον αφήνουν να ξεκουράζεται στη θέση του μέχρι να γεμίσει. Τον ανοιχτό τον αδειάζουν αλλά δεν τον βάζουν κανονικά στη θέση του ακόμα και όταν δεν έχει αντικείμενα που να εμποδίζουν.Τον λόγο μόνο αυτοί τον ξέρουν.Ας ελπίσουμε να μη φύγει στην κατηφόρα.
Θέμα 2ο: Η αποκομιδή ανακύκλωσης άφαντη για πάνω από μια εβδομάδα -για ποιο λόγο άραγε-τόσο στον συγκεκριμένο δρομο όσο και στους κάθετους( γίνεται συνήθως καθε Κυριακή γύρω στη 01:00 τη νύχτα)με εμφανή τα αποτελέσματα μιά και η έλλειψη μπλε κάδων παραμένει ένα μεγάλο θέμα για τον Δήμο.
Θέμα 3ο: Η αντίληψη των πολιτών για μια πόλη καθαρή. Χτες το πρωί άδειασε το σημείο από στρώματα και άλλα ογκώδη αντικείμενα και σήμερα οι “γραψαρχιδηστές” γείτονες άφησαν τη σαβούρα τους οπως την βλέπετε. Το σπίτι μας να είναι καθαρό και χεστήκαμε για παραέξω!!!Τους είναι δύσκολο να μάθουν πότε περνάει ο Δημος και να τα βγάλουν την προηγούμενη το βράδυ.

Φωτογραφία 2η… λίγα μέτρα πιο πέρα κάποιος συμπολίτης μας θέλει να μας θυμίσει πως έχει “χεσμένη” την καθαριότητα της πολης και για αυτό φρόντισε να αφήσει και το καζανάκι της τουαλέτας του ενθύμιο μέχρι να περάσει το δρομολόγιο για τα ογκώδη.

Θα ξαναπώ αυτό που λέω σε σχετικές δημοσιεύσεις, εαν ο Δήμος δεν παραδώσει στους πολιτες μια Ηλιουπολη καθαρή και όσο δεν υπάρχει σωστός προγραμματισμός, τόσο οι πολίτες θα θα αδιαφορούν και θα συνεχίσουν να πετάνε τις σαβούρες τους όποτε και όπου τους κάνει κέφι δίχως να σέβονται τον διπλανό τους.

Δήμαρχε George Chatzidakis και αντιδήμαρχε Giannis Antzinas θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσετε εσείς και οι υπηρεσίες σας αυτό το έργο που μας δείχνετε με δημοσιεύσεις σας από την ανάληψη των καθηκοντων σας σε όλες τις γειτονιές της πόλης, ώστε να παραδειγματιστουν και να ακολουθήσουν και οι συμπολίτες μας.

(Αλέξης Σπυρόπουλος)

Δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν βασικά θέματα σχετικά με την καθαριότητα σήμερα στην πόλη μας.Φωτογραφία…

Gepostet von Αλέξης Σπυρόπουλος am Montag, 9. September 2019

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.