Ορκωμοσία Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με τεράστια πολιτών μας τελέστηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, Χρήστου Βοσκόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, κύριος Αναστάσιος Τασόπουλος, Πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού.

Με την παρουσία τους τίμησαν, τον Δήμαρχο προσωπικά και τη νέα Δημοτική Αρχή, εκπρόσωποι από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο πρώην υπουργός και νυν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης, ο πρώην Ευρωβουλευτής των Πρασίνων Νίκος Χρυσόγελος, ο Θεόδωρος Μαργαρίτης από τη ΔΗΜΑΡ και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Τζόκας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη τοπικών πολιτικών οργανώσεων, φορέων και συλλόγων, εκπρόσωποι από το χώρο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της άθλησης, καθώς και εκπρόσωποι γειτονικών δήμων.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος κλείνοντας το χαιρετισμό του τόνισε:

«θα ήθελα να δεσμευθώ για άλλη μια φορά ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη, δίπλα σε κάθε σωματείο και οργανισμό που δημιουργεί και προάγει αξίες και δράσεις.

Θα στηρίξουμε τις κοινωνικές δομές και θα αναπτύξουμε και άλλες.

Θα καθαρίσουμε την πόλη και θα αναπτύξουμε όλες τις μορφές ανακύκλωσης και εξοικονόμησης απορριμμάτων.

Θα εκσυγχρονίσουμε την πόλη, θα την κάνουμε μια έξυπνη πόλη.

Καλή μας αρχή και καλή δύναμη σε όλους.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.