Νικόλας Μαρτίνος και Ελένη Προκοπίου βάφτισαν το γιο τους, στη Σχοινούσα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στο αγαπημένο τους νησί, την πανέμορφη Σχοινούσα, βάφτισαν τον γιο τους, ο εφοπλιστής Νικόλας Μαρτίνος και η Ελένη Προκοπίου, κόρη του εφοπλιστή Δημήτρη Προκοπίου. Η βάφτιση έγινε στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου. Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του, Ντίνου Μαρτίνου. Το γλέντι κράτησε τρεις ημέρες και το μικρό λιμάνι της Σχοινούσας, είχε κατακλυστεί από τις πολυτελείς θαλαμηγούς των οικογενειών Μαρτίνου και Προκοπίου, αλλά και των καλεσμένων, ενώ τα ελικόπτερα δεν σταμάτησαν, ούτε μια στιγμή να πετούν πάνω από το νησί, μεταφέροντας κόσμο από την Αθήνα.

Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη τους για τη Σχοινούσα, αφού την επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι, χωρίς να δίνουν το παραμικρό δικαίωμα, ενώ είναι πάντα στο πλευρό όλων των κατοίκων της.

Στο πάρτι που έγινε στο Μερσίνη, το λιμάνι της Σχοινούσας, έπαιξε μουσική ο Νικόλας Μαρτίνος, ο οποίος με το ψευδώνυμο Nick Martin κάνει εμφανίσεις ως μουσικός παραγωγός σε dance events, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει και το δικό του label.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η κραταιά οικογένεια Μαρτίνου που ελέγχει στόλο 162 πλοίων διαφόρων τύπων και συνολικής χωρητικότητας 16,1 εκατομμυρίων τόνων, έχει αποκτήσει συγγενικές σχέσεις με εκείνη των Προκοπίου με στόλο περίπου 125 πλοίων, λόγος αρκετός ώστε ο γάμος των δύο νεότερων μελών τους να αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα όχι μόνο κοσμική, αλλά κυρίως επιχειρηματική.

Πριν από λίγες μέρες γιόρτασε στο νησί τα γενέθλιά της η Αθηνά Μαρτίνου, η “Νουνού” της ελληνικής ναυτιλίας, η οποία ίδρυσε τη θαλάσσια αυτοκρατορία της οικογένειας.

To ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου

 

Δείτε το αφιέρωμα, στη”Νουνού” της ελληνικής ναυτιλίας, η οποία ίδρυσε τη θαλάσσια αυτοκρατορία της οικογένειας

https://www.youtube.com/watch?v=CV3lS-nlFj0

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.